Keystone logo
Jan Amos Komenský University Prague

Jan Amos Komenský University Prague

Jan Amos Komenský University Prague

Представление

Най-Ян Амос Коменски университет в Прага се намира в красивия и историческия град на Прага, разположен в оживения квартал Жижков в близост до центъра на града. Нашите ученици ще открият интимна и приятелска атмосфера определят в рамките на стените на нашите исторически сгради.

Ние сме специализирани в областта на образованието за възрастни, специално образование, обучение на учители, социална и медийна комуникация, включително живописни и медийни изследвания и аудиовизуалната комуникация, управление на туризма, проучвания за сигурност, застраховка бизнес проучвания, управленски психология, право в предприемачеството, както и Европейския икономически и публичната администрация проучвания, включително престижната, международно акредитиран и признат програма MBA.

2

Ян Амос Коменски университет в Прага постепенно се постига стабилна позиция на пазара на висшето образование като най-големия чешки институция по рода си и първият частен университет (както е определено от Закона за Чехия висше образование), успешно запълване на празнините на националната система за висше образование както по отношение на предмети, предлагани и регионално покритие.

Университетът предлага напълно акредитирани университетско образование, на чешки език, включително специалности на английски език (главно в Европейския икономически и публична администрация), както и сертифицирани учене през целия живот курсове. Ние сме активни в научни изследвания и иновации, които участват в различни национални и международни проекти, както и като член на различни асоциации, като например Европейската асоциация на университетите. Нашите изследователски дейности обхващат, по-специално, специално образование, образованието за възрастни, развитие на човешките ресурси, методики на обучение, икономика и публична администрация и комуникация и медии.

1

Като продължение на дългогодишната традиция на Коменски академия, неправителствена, не-организация с нестопанска цел, което се занимава с обучение на възрастни през 1990 г. "системно развитие на Ян Амос Коменски университет в Прага се основава на сътрудничество с професионални работни места в както в Чешката република и в чужбина. Основана през 2001 г., на Ян Амос Коменски университет в Прага предлага изобретателни програми и има непрекъснато разширяване студент база, в момента, обхващащ около 5 000 студенти. Още програми се разработват в момента, така че моля проверете отново редовно.

Местоположения

  • Prague

    Roháčova 63, 130 00 Praha 3 - Žižkov, , Prague

    Въпроси