Keystone logo
IPMI International Business School

IPMI International Business School

IPMI International Business School

Представление

Сега е ваш TIME

IPMI International Business School, създадена през 1984 г. в Индонезия е бил известен като водещ бизнес училище в подготовката на висши ръководители на международни пазари. IPMI е пионер в изпълнителната и MBA образование в Индонезия; на първо място в региона да провеждат обучение напълно доставени на английски; първите, които доставят MBA програми в Индонезия; и първите, които използват Harvard случай базирани педагогически подход в региона. IPMI гордее които имат успешни възпитаници база от повече от 2500 бизнес лидери в Индонезия и в световен мащаб.

Програма IPMI International Business School бакалавър предоставя уникални преживявания за студентите с реалния живот международни проекти и участието на Общността проекти като част от обучението си. Високо-ефективните кандидати, както и завършилите ще имат възможност да се състезават за международни и индонезийски стипендии. IPMI International Business School има специален екип кариерно развитие се гарантира вашата успешна кариера ускорение.

IPMI Международно висше бизнес училище е подписал меморандум за разбирателство (Меморандум за разбирателство) за партньорство със следните университети:; Мелбърн Business School в Австралия (AACSB акредитиран и MBA програма Equis акредитирани); Бургундия Бизнес училище в Дижон, Франция (AACSB акредитирани), Audencia Нант школа по мениджмънт във Франция (Equis, AACSB и AMBA акредитирани); Католика Лисабон, Факултет по бизнес и икономика в Protugal (Equis, AACSB и AMBA Акредитирана); и много други. Обучение в чужбина ще предлага голям опит, уникални възможности за обучение и работа в мрежа, освен допълнителната стойност, която ще донесе на нечии автобиография и кариерно развитие.

Зрение

За да стане водеща световна класа бизнес училище, което произвежда трансформиращи лидери от 2020година

Мисия

А място за учене, намирането на решения и разработване на знания в областта на управлението на Осигуряване на стратегическо управление, което се отнася и за академична взискателност и бизнес, който е от значение и международно признат Подпомагане на професионалното развитие на кадри в управлението и бизнес

Ценности

  • Интерактивна клас
  • Passsionate улесняване
  • Давайки си сметка Проучване
  • мъдро Мъдростта

Местоположения

  • Jakarta

    Jl Rawajati Timur I/1 Kalibata, Jakarta Selatan 12750, Indonesia

    Въпроси