Keystone logo
International MBA Institute

International MBA Institute

International MBA Institute

Представление

International MBA Institute ™ е независим институт, който помага на организациите и професионалистите да се акредитират със световно известни и признати MBA степени и да докажат своята компетентност в MBA домейни. Ние даваме възможност на професионалисти по целия свят да изграждат своята кариера, а компаниите да създават и продават своите изключителни продукти и услуги.

Вашите MBA Leadership ™, MBA Management ™, MBA Sales ™, MBA Human Resources ™, MBA Finance ™, MBA Marketing ™, MBA Business Strategy ™ и MBA Recruitment ™ степени са доказали своето приемане и репутация в световен мащаб като избор на повече от 997 300 MBA професионалисти в 143 държави.

Вашите MBA степени резонират и работят много добре на пазара. Те създават огромни умения и ноу-хау за нашите ученици като вас. Тези умения и ноу-хау са много важни за вашето личностно израстване, както и за професионалното ви развитие с кариерата ви. Най-доброто доказателство за това глобално признание и приемане е, че: Всеки ден получаваме истории за успех от нашите студенти, които са намерили нова работа или осигурени промоции. Освен фокуса и желанието си за успех, тези жени и мъже демонстрират увереност с уменията и ноу-хау, които им помагаме да учат.

Местоположения

  • Wollerau

    Samstagernstrasse 57 8832, , Wollerau

    Въпроси