Keystone logo
INCAE Business School Глобална перспектива на MBA
INCAE Business School

Глобална перспектива на MBA

Garita District, Alajuela, Коста Рика

15 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 53 125 *

На територията на колежа

* Академична инвестиция / единична обща стая за латиноамериканците

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Преглед

Глобалната перспектива на MBA се фокусира върху предоставянето на необходимите инструменти на студентите, които се нуждаят от цялостно обучение в различни области на управление. Тя позволява на учениците да усъвършенстват своя управленски опит, като го консолидират с учебните области на програмата.

Тя е разработена с цел активно да насърчава развитието на обслужваните страни, като обучава лидерите в ключови сектори чрез подобряване на техните практики, нагласи и ценности. Прякото въздействие на нашите студенти върху компаниите в Латинска Америка подобрява качеството на живот и бизнес средата. Програмата позволява на студентите да имат опит с глобална перспектива, която се счита за основна от работодателите.

Конструираме диференциален компонент в профила на бъдещите мениджъри, които биха имали напречна позиция в компанията. Програмата е предназначена да възпроизведе в класната стая интердисциплинарните предизвикателства, които в реалния живот изискват интегриране на знания от различни области на администрацията.

учебна програма

Това е MBA от световна класа, ръководена от най-добрия факултет в Латинска Америка, чийто студентски състав се състои от повече от 14 националности.

Програмата се състои от блокове задължителни курсове, балансирани между функционалните области на администрацията. Тя продължава 15 месеца и включва проект за управленски консултации. Тази програма предлага възможност за двойни дипломи и учебни пътувания извън региона, като част от “Седмицата на глобалната мрежа”.

По време на проекта учениците са изложени на настоящата икономическа и бизнес среда под ръководството на професор. Чрез прилагане на това, което са научили, студентите придобиват опит в области като вземане на решения, работа в група и други.

Програми за обмен

Като неразделна част от мисията на INCAE, многонационалните и мултикултурни студенти, които се възползват от тях, са също толкова важни, колкото и академичните среди. Имайки това предвид, INCAE насърчава взаимоотношенията с други университети и бизнес училища с подобно академично качество, за да предложи на учениците уникално допълнение към тяхното обучение по INCAE.

34-те бизнес училища, избрани за обмен на студенти и програми за двойни дипломи, предлагат на учениците от INCAE възможността да преживяват житейска и бизнес среда в други страни и региони, като по този начин разширяват глобалната си визия за бизнес и взаимоотношения.

Програмата за обмен на студенти позволява на двуезични ученици (испански-английски) в INCAE да посетят една от партньорските училища за един семестър през първата половина на втората година от магистърската си програма. Изискванията за допустимост за програмите за обмен са:

 • Бъдете в топ третата класа, с минимален GPA от 3.0.
 • Имате пълно овладяване на английския език.
 • Покрийте разходите за всички пътни и дневни разходи.

Студентите от всеки друг университет могат да кандидатстват в INCAE чрез програмата Freemover, която ни позволява да приемаме студенти, които се интересуват от изучаването на нашата MBA програма за определен период от време. Отделът за международни програми ще изучава всеки случай, а фриймоверът трябва да се погрижи за всички процедури, необходими за записване в INCAE от своята институция.

Защо ще бъдеш нает?

умения

 • Конкурентен характер
 • Обширно обучение по методологията за решаване на казуси
 • Учене чрез опит
 • Активно развитие на управлението на промяната
 • Фокусирайте се върху предприемачеството, лидерството и междуличностните умения

знание

С напредването на модулите, уменията за предприемачество са стратегически проектирани да се развиват непрекъснато с ясен фокус върху успешното изпълнение на устойчива администрация. Идеята е студентите да търсят път, който да ги отведе до бизнес успех. Това е единствената програма в света, която прилага трансверсална част от суб-учебните предмети за подобряване на опита.

Планиране на кариера

С наближаването на дипломирането учениците ще придобият огромно количество опит и знания, а ИНКА ще се стреми да им помогне да намерят най-добрите възможности. Катедрата за кариерни услуги е предназначена да развива стратегически съюзи с национални и международни корпорации, като осигурява ценна мрежа между талантливи студенти, възпитаници и потенциални работодатели. Имайки това предвид, ние създадохме редица платформи и услуги за насърчаване на възможностите за кариера и връзката. Отворените комуникационни канали са най-голямото ни предимство, което ни позволява ефективно да събираме и споделяме информация за настоящите пазарни потребности от доставки и труд.

Кой е наел?

Наети позиции

 • Заместник-вицепрезидент
 • Анализатор на риска за корпоративния кредит
 • Управител на отбор
 • Бизнес изпълнител
 • Мениджър на риска
 • Ръководител на проекта Корпоративно банкиране
 • Мениджър на масовия пазар
 • Финансов мениджър
 • Мениджър по логистика
 • Главен финансов директор
 • Вицепрезидент
 • Мениджър продажби
 • Ръководител на проект
 • Управител
 • Ръководител на HR проект

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

За училището

Въпроси

Подобни курсове