Keystone logo
INCAE Business School

INCAE Business School

INCAE Business School

Представление

Добре дошли в INCAE

С повече от 50 години история, INCAE е много повече от бизнес училище.

Това училище ви позиционира като конкурентен глобален изпълнителен експерт в развитието на бизнеса в развиващите се икономики, особено в Латинска Америка. Това е опит, който ви прави част от отлична мрежа от професионалисти и открива възможности за изучаване на двойни дипломи в най-добрите водещи университети на световно ниво, като Yale School of Management, Университета в Мичиган, St. Gallen, UCSD, между другото.

117133_estudiantes2_keystone.jpg

Нашият кампус

INCAE Business School разполага с два модерни кампуса, разположени в Алахуела (Коста Рика) и Манагуа (Никарагуа). Ще можете да изпитате биоразнообразието в Централна Америка и най-колоритните пейзажи на райските плажове и тропическите гори .

Нашата разлика

Като най-доброто бизнес училище в Латинска Америка , то насърчава напредъка на латиноамериканското общество чрез обучение на таланта на лидерите с глобална перспектива и чрез приложни изследвания в центровете за въздействие; особено в областта на конкурентоспособността и устойчивостта, предприемачеството и развитието на жените-лидери.

Акредитация на тройната корона

117131_accreditations_in_color.png

INCAE е акредитиран от основните международни агенции за акредитация: AACSB, AMBA и EQUIS . Това го прави част от изключителна група от университети по целия свят, защото само 1% притежава тази "тройна корона" от акредитации.

Като доказателство за качеството на своите програми и ангажимента за осигуряване на образование, основано на високи стандарти, INCAE беше първото училище извън Северна Америка, което получи акредитация от Южната асоциация на колежите и училищата (SACS) , едно от седемте звена на отдела на образованието, което официално акредитира университети в САЩ.

Международно класиране

Качеството на INCAE е признато от престижни международни класации. Сред 100-те най -добри МВА в света според класификацията на QS 2018 и е избран за най-доброто училище в Латинска Америка и # 11 в Америка от Financial Times през 2019 и 2018 година.

Обмени и двойни степени

Чрез INCAE можете да вземете двойни дипломи с престижни училища като Y ale School of Management, Университета на Мичиган и Университета в Санкт Гален , между другото. Освен това ще имате възможност да разменяте най-добрите университети в повече от 30 страни, като Stern, Kellogg (САЩ), Университет Fudan (Китай), HEC Paris (Франция), UBC Sauder School of Business (Канада) и др.

Експерти в развиващите се пазари

90% от нашия факултет има докторска степен. или докторска степен от университети Ivy League . Професорите принадлежат към 16 различни националности, работят в повече от 18 страни и са членове на управителните съвети на признати компании в Латинска Америка.

Те имат широки познания за икономическата, политическата, социалната и бизнес реалността на региона, което е отразено в казусите, които те решават в клас. В резултат на това, възпитаниците на INCAE познават най-новите бизнес тенденции и са в състояние да прилагат най-иновативните инструменти за управление за нововъзникващите пазари .

цена

55 000 - 77 000 щ.д.

* Разходите варират в зависимост от избраната програма. В цената са включени такси за обучение, дидактични материали, частично хранене и настаняване.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Garita District, Alajuela

  INCAE Business School Campus Walter Kissling Gam, Provincia de Alajuela, La Garita, Costa Rica, , Garita District, Alajuela

  • Monte Tabor

   INCAE Nicaragua Monte Tabor, Nicarágua, , Monte Tabor

   Въпроси