Keystone logo
Imperial School of Management

Imperial School of Management

Imperial School of Management

Представление

Акредитирана онлайн програма за MBA

Imperial School of Management (ISM) е партньор на водещи университети и известни В-училища в световен мащаб. ISM има за цел да предостави висококачествени и международно акредитирани програми на обучаващи се в Близкия изток и Африка.

Тези програми са пригодени за професионалисти, които ги правят достъпни, гъвкави програми за MBA със смесен режим на обучение. Нашите достъпни MBA програми не са в най-малък компромис за качествено образование и съдържание. Смесеният начин на доставка на ISM дава възможност за онлайн обучение, което го прави Accredited Italian Online MBA в ОАЕ.

Програмата се предоставя чрез курсове със съдържание, което е от съществено значение за бизнеса днес в международен план. Имаме високо квалифицирани членове на факултета, които ангажират учениците в дискусии, казуси, видеофилми, симулации и презентации, изпълнявани индивидуално или по групи. Помощта в реално време се предоставя на обучаемите, за да им помогне да завършат курса си навреме. Продължителността на нашите програми е 12 месеца, което го превръща в водещата Италианска MBA за една година в ОАЕ. Нашите програми са одобрени от италианското Министерство на образованието, като по този начин се използват висококачествени правителствени програми, одобрени от МБА.

Училището също така твърдо вярва в умения за работа в мрежа и обмен на идеи на лица с еднакви мисли. ISM предлага възможности за студенти и възпитаници да взаимодействат с лидерите в сектора и конференциите. Основната цел на училището е да изгради солидна общност от висококачествени професионалисти и предприемачи. Тази общност дава предимство и мотивира следващото поколение да се превърне в холистично общество. ISM е регистриран и лицензиран от правителството на Шаржа, ОАЕ, с лиценз 1701124 и регистриран като дружество с ограничена отговорност.

64376_Imperial-училище-на-управление-logo.png

Местоположения

  • United Arab Emirates Online

    United Arab Emirates Online, Обединени Арабски Емиерства

  • Sharjah

    Sharjah, 85532, Sharjah

Въпроси