© Imperial College Business School
Imperial College Business School

Imperial College Business School

Imperial College Business School

Представление

Вдъхновяваме брилянтни умове

Като част от Imperial College London, световен лидер в науката и технологиите, ние движим глобалната бизнес и социална трансформация чрез сливането на бизнес, технологии и предприемаческо мислене.

Ние комбинираме иновативно мислене и проницателност с нови технологии, за да разработим решения на проблеми от реалния свят, облагодетелствайки бизнеса и подобрявайки обществото.

Нашите водещи в света изследователи са пионери в практическите решения и техните научни постижения информират нашите програми за следдипломна квалификация и обучение на ръководители. Нашето мисловно лидерство се търси от правителства, политици и глобални бизнес лидери, които често си партнират с нас по изследователски проекти.

Ние привличаме брилянтни умове и осигуряваме среда за насърчаване на иновативно и предприемаческо мислене, което води до новаторски идеи, които отключват възможностите за бизнес.

Нашата услуга за професионално развитие през целия живот и глобалната мрежа от възпитаници гарантират, че нашите възпитаници продължават да имат дълга и успешна кариера в различни индустрии по целия свят.

Вдъхновяваме брилянтни умове да бъдем бъдещите световни лидери на бизнеса и обществото.

Нашето виждане

В полза на бизнеса и подобряване на обществото чрез силата на иновативното мислене.

Нашата мисия

Вдъхновяваме брилянтни умове да бъдем бъдещите световни лидери на бизнеса и обществото. Ние движим глобалната бизнес и социална трансформация чрез сливането на бизнеса, технологиите и предприемаческия начин на мислене.

Imperial означава интелигентен бизнес

Акредитации

Imperial College Business School е сред само един процент от бизнес училищата в света, които са били акредитирани от трите най-големи и влиятелни асоциации за акредитация на бизнес училища: AACSB, AMBA и EQUIS. Ние също сме едно от първите бизнес училища, които получават награда Bronze Athena SWAN на ниво отдел от отдела за предизвикателства на равенството, като признание за нашия ангажимент за справяне с неравенството между половете във висшето образование.

Награди

  • Университет на годината и Университет на годината за студентски опит от The Times и The Sunday Times Good University Guide 2022
  • В краткия списък за Бизнес училище на годината на Times Higher Education Awards 2021

Местоположения

Местоположения
  • South Kensington

    Exhibition Road, SW7 2AZ, South Kensington

    Програми

    Въпроси