Keystone logo
International Business School the Hague Гъвкава Executive MBA
International Business School the Hague

Гъвкава Executive MBA

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8500 / per year *

Смесен, Дистанционно обучение, На територията на колежа

* годишно за студенти от ЕС; 7500 евро годишно за студенти извън ЕС

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

За бизнес лидери с визия за кариерно развитие.

Имате желание да придобиете нови бизнес умения и желаете да стъпите на по-висок педал на вашата бизнес кариера, но сте служител на пълен работен ден с по-малко време, за да продължите редовното си обучение по MBA програма? IBSH има постоянно решение.

International Business School the Hague ( IBSH ) въвежда гъвкава изпълнителна програма за MBA, предназначена да приспособи работния ви график. IBSH Executive MBA лаконично предоставя на студента знанията, инструментите и уменията, необходими за справяне и решаване на непреодолими проблеми и несигурности, с които много предприятия се сблъскват в глобалната бизнес среда.

IBSH 20191010-017" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135382_20191010-017.jpg" alt="IBSH 20191010-017" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

IBSH Executive MBA се организира изключително в делничните дни, както е посочено във формата по-долу:

Кога:

  • Понеделник, вторник и сряда
  • Часове в клас: 18.30 - 21.30

IBSH graduation 20191010-169-min" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135384_20191010-169-min.jpg" alt="IBSH graduation 20191010-169-min" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

Място на провеждане:

В сградата на IBSH , Rijkswijkseweg 60, 2516EH, Хага

Дата на започване:

През март и септември всяка година има два приема

Такси за обучение:

8500 евро на 12 месеца, включително учебници и учебни материали. Плащането на такси за обучение е по договаряне.

За кого е предназначена тази програма?

IBSH търси кандидати, които желаят и могат да комбинират тежки натоварвания в своите компании със строго академично обучение. Нещо повече, програмата е предназначена за лица с международен опит, бакалавърска степен (или еквивалент) и минимум две години следдипломно професионално изживяване, както и демонстриране на владеене на английски език.

Какво да очаквате от IBSH Executive MBA:

Акредитирана степен MBA, съвместно присъдена от IBSH и университет във Великобритания.

IBSH Graduation 20191010-115-min" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135383_20191010-115-min.jpg" alt="IBSH Graduation 20191010-115-min" data-json="{"author":"©International Business School the Hague","author_url":"","source":"©International Business School the Hague"}" />

Качествено образование за по-малко

International Business School the Hague Онлайн програми

IBSH предлага всички свои програми и в онлайн формат. Като онлайн студент вие ще следвате същата учебна програма като учениците в клас и можете да посещавате часове на живо чрез интернет връзка или да учите чрез записани класове. Ще изпълнявате същите задачи и проекти като студентите в университета и можете да се свържете с вашия преподавател за всеки курс, който посещавате чрез нашата усъвършенствана система за онлайн курсове. Онлайн студентите могат да преминат към режим в университета в края на всеки семестър, като променят записването си. Също така онлайн студентите могат да посещават IBSH в Хага, Холандия (наличност в зависимост от броя на участниците).

Изискванията за влизане и датите за влизане за различните онлайн програми са същите като за програмите в университета. Освен това студентите трябва да имат достъп до стабилна интернет връзка с достатъчна честотна лента.

Приемане

Идеални студенти

съоръжения

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси

Подобни курсове