Humboldt State University - A California State University campus Една година MBA в стратегическата устойчивост
Humboldt State University - A California State University campus

Една година MBA в стратегическата устойчивост

Arcata, Съединени Американски Щати

1 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 16 350 / per year *

На територията на колежа

* $ 16 350

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

MBA Основно ремонтиран-съсредоточи върху стратегически Sustainability

В изучаване водещите предприятия, програма MBA предлага авангардни образование

Напълно обновена програма MBA на университета зависи от това как топ 21 предприятия век са преоформяни стратегическата устойчивост и новите кариерите, които ще доведат.

Студенти в ревизираната програма HSU на MBA ще анализират стратегическите въпроси на устойчивото развитие на водещи мултинационални компании, организации с идеална цел и други организации и как те се въвеждат иновации и създаване на нови пазари.

Те също така ще разгледа въпроса за финансовата, маркетинг, счетоводство и стратегически въпроси на управлението, като се вземат предвид най-добрите практики на дружествата.

Нарастващото School HSU е на Business, укрепил от инвестиции на $ 2,5 милиона от донори и университета, е ремонтиран едногодишния MBA за премахване на разликата между това, което традиционните бизнес училища учат и какви компании търсят в бъдещите си служители.

Предприемачество и творчеството са в основата на обновената програма, която ще носи $ 1000 до $ 3000 стипендия. Всеки кандидат MBA също ще получат опит стаж / област оценява на около $ 2000.

Напълно интердисциплинарна, преструктурираната MBA очи с множество програми бакалавърски Humboldt-членка, включително естествените, екологични и социални науки. Този интегриран подход акцентира многофункционалност степента на. При кандидатстване за работа с бакалавърски степени по тези дисциплини ще могат да разширят своите перспективи за кариера чрез добавяне на функционални бизнес умения на MBA за техните области на компетентност.

Интеграция, например, на природните науки бакалавърска степен с магистърска степен дава възможност на кандидатите магистърски да изгради няколко набора от умения, които трудно могат да се възлагат и на постоянна величина кариера.

Новият MBA е проектиран с вградена гъвкавост. Той може да бъде завършен за една година, курсове ще бъдат предложени през вечерта, и ще се изисква предишен опит в работата.

MBA стажове и обучение услуга ще бъде насочена към устойчивото развитие на опит, дава на студентите практически умения, които се основават на ноу-хау, натрупан в класната стая.

Студентите ще разработват свои собствени електронни портфейли, тъй като те предварително чрез техните курсове. Всички документи по проекта ще бъдат включени в портфейлите, което води до изследователски проект последния градивен и опита на стаж / област.

На актуализираната степен се основава на научна репутация на Училище за бизнес HSU му; неговите ученици средно в топ 25 процента от тези, които се дипломира в бизнес училища в САЩ, които са участвали в национални тестове за оценка.

Класиране

 • Humboldt State University (HSU) е признат лидер в устойчивото развитие и управлението на природните ресурси. The Princeton Review име Humboldt State University е "Най-доброто от Запада" и "Зелена" колегията.
 • HSU нарежда # 46 в US News и World Report Снимка колежи в регионалните университети. HSU е осма от всички държавни университети в Калифорния.

Акредитация

 • Програмата MBA е акредитиран от Западната асоциация на училищата и колежите (WASC).
 • Програмата MBA е акредитиран от Международната асамблея за Collegiate Бизнес Образование (IACBE).

Стратегическо Устойчивост: Отивате Допълнителна от Traditional MBA

 • Устойчивостта се е превърнала в "бръмча" дума с правителствата, бизнеса и физическите лица, насочени към управлението решаващо човека, фискална и физически ресурси.
 • The HSU MBA подготвя възпитаници за справяне с въпросите на устойчивото развитие в настоящата и бъдещата им работа.
 • Студентите изучават стратегии на организациите, ангажирани с дългосрочно икономическо, екологично и социално устойчиво развитие.
 • Студентите се учат как да бъдат иновативни и отговорни бизнес лидери в един свят, където управлението и устойчивостта на всички ресурси се превръща от решаващо значение.

MBA Program Бързи факти: Студентите могат да завършат програмата за една година, ако те имат бакалавърска степен по бизнес.

 • Ако учениците имат бакалавърска степен в нещо различно от бизнес, те могат да се преминат всички предпоставки в един семестър преди стартиране на програмата.

Програма започва всяка есен семестър (август) Не се изисква предишен опит в работата. Стипендия подкрепа за всички допуснати студенти ($ 1000 до $ 3000). Учениците попълват десет седмици платен стаж през лятото. Студентите завършват обширен проект с помощта на преподаватели съветник. Учениците изграждат електронен портфейл от работа, за да помогне в търсенето на работа. Ние персонализирате програмата въз основа на количество от преди бизнес образование. Намира се в безопасна, приятелска, Арката, Калифорния.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • MBA в Creative Enterprise
  • Petaluma, Съединени Американски Щати
 • Mba в устойчивото развитие и дипломацията
  • Washington, Съединени Американски Щати
  • Gambia Online, Гамбия