Keystone logo
Henley Business School Asia

Henley Business School Asia

Henley Business School Asia

Представление

Henley Business School Азия - на световно ниво бизнес училище в Хонг Конг

Основана през 1945 г., Henley Business School е първият бизнес училище, за да се установи във Великобритания и е една от най-старите и най-уважаваните училища в Европа. Henley е сред една елитна група от топ 1% бизнес училища в света за провеждане тройна акредитирани статут от основен Великобритания, Европа и САЩ, възлагащи органи (Амба, Equis, AACSB).

Henley е широко признат за нейното разнообразие и международен мащаб с 17 международни кампуси и офиси. Глобално присъствие и репутация като водещ международен бизнес училище Henley са отразени във всички аспекти на работата му. От изключително разнообразна своя факултет, във фонов режим, така и експертиза, при програми, които привличат участници от повече от 150 страни, от международна мрежа от асоциирани и съвместни партньори за организация на възпитаници с участието на повече от 56 000 членове от всяко кътче на земното кълбо.

Налице е Henley присъствие в Азия от 1985 г. насам работи с най-големите компании и техните мениджъри, за да помогне за подобряване на техния бизнес и управленски резултати. От този момент едно поколение от висши мениджъри са се възползвали от уникалните качества на Henley ЗМБ. Във всички сфери на търговски, академични и правителствени живот Henley възпитаници са се увеличили до върха на своите професии и доставени ефективна промяна, най-добри практики и изключително представяне на техните организации.

Местоположения

  • Hong Kong

    2501 Tai Tung Building, 8 Fleming Road, Wanchai, , Hong Kong

    Въпроси