Keystone logo
Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Представление

За нас

Университетът Маркони е университет от световна класа, ангажиран със значими международни изследвания и иновации. Университетът надхвърля традиционната академична среда на обучение, насърчавайки използването на иновативни методики за обучение чрез обединяване на модерни технологични решения с традиционни дейности като лекции, работни срещи и семинари.

Изследванията на Маркони се простират от икономика и изкуства до приложни науки и технологии, в съответствие с обществените промени и напредъка. Нашият подход се основава на развитието на интердисциплинарни знания, умения и компетенции, с особен акцент върху глобалната перспектива. Ангажиментът за високи постижения и качество вдъхновява нашите програми, които имат за цел да подготвят учениците да се изправят пред глобалните промени и да прилагат успешно своите академични знания в реални ситуации.

Университетът се стреми да приведе своите ценности и мисия, за да посрещне нуждите на международни и местни студенти, като им предлага различни възможности за обучение в бакалавърското и следдипломно ниво, гъвкаво планиране, непрекъснато записване, онлайн класове, виртуални лаборатории и симулации.

В момента нашата разнообразна общност има над 16 000 студенти, записани в програми за следдипломна квалификация, 300 преподаватели и академичен екип от повече от 200 експерти. Добре оборудваните лаборатории подкрепят нашите изследователски дейности, като Marconi Studios, нашия производствен офис за Cinematic Arts и Digital Media, където студентите могат да приложат своите знания и да придобият практически опит.

Мисия

Мисията на Маркони е да предоставя иновативни и достъпни висококачествени образователни програми и възможности за обучение както на местни, така и на чуждестранни студенти, като използва най-новите технологии и отговаря на нуждите на учениците в преследването на академичен, личен и професионален интегритет.

Когато сте завършили висше образование в Университета Маркони, не само ще имате достъп до най-новите технологии за онлайн обучение, но и до университетско стандартно обучение, съоръжения и подкрепа.

Нашите активни партньорства с местни, национални и международни институции допринасят за устойчива обща цел за поставяне и напредване на учениците в работната сила.

Цели

 • Да се предлагат висококачествени професионални образователни програми.
 • Изграждане на общност и обогатяване на живота на учениците чрез насърчаване на образователния и професионалния растеж
 • Да насърчи ученето, ориентирано към студентите, на всички нива, подкрепено от технологични ресурси и водено от квалифицирани преподаватели и персонал
 • Да осигури изключителен образователен опит чрез академични и административни услуги за подкрепа
 • Да насърчава интердисциплинарни изследвания и иновации
 • Да насърчава сътрудничеството и взаимодействието между другите институции със същите цели

Нашият образователен модел

Академичният опит на Marconi се основава на богата европейска образователна традиция и осигурява добавената стойност на научните изследвания и иновациите в областта на технологиите за обучение.

Образователният модел на Marconi се състои от онлайн и смесен формат, който съчетава лични и интерактивни дейности и насърчава взаимодействието между студентите и преподавателите и по-ефективно използване на институционалните ресурси.

Избирайки смесената опция, можете да посещавате семинари и уроци лице в лице в един от университетските клонове, за да обогатите онлайн опита си.

Записани в университета Маркони, чуждестранните студенти имат възможност да участват в международна общност, да се излагат на различни култури и да получат високо оценена европейска степен, без да се налага да напускат собствената си страна.

Когато избирате онлайн степен с Университета Маркони, получавате директен достъп до университетско стандартно обучение, съоръжения и подкрепа. Нашият преподавателски състав е пряко отговорен за създаването и проектирането на нашите собствени онлайн курсове, като се възползват от най-новите технологични решения, за да ви гарантира висококачествено и ангажиращо проучване.

Нашите най-нови открития в дизайна на инструкциите и цифровите технологии доведоха до създаването на платформата Marconi Virtual C @ mpus SIM (интегрирана мултимодална система), която се ползва от интегрирането на следните инструменти:

В рамките на тази учебна среда, мултимедийни и интерактивни образователни материали (аудио / видео-уроци, виртуални лаборатории, симулации, казуси, тестове), дават на студентите възможност да персонализират собствения си опит.

Национални акредитации

Италия: Първият онлайн университет, акредитиран в Италия от италианското министерство на образованието

Гърция: Акредитирана от гръцкото министерство на образованието да предложи бакалавърска степен по съвременни езици и литература, психология и образователни науки и магистърска степен по образователно лидерство, управление и нововъзникващи технологии.

Местоположения

 • Al Khobar

  Al Khobar, Саудитска Арабия

  • Riyadh

   Riyadh, Саудитска Арабия

   • Jeddah

    Jeddah, Саудитска Арабия

    • Cairo

     Cairo, Египет

     • Doha

      Doha, Катар

      • Kuwait City

       Kuwait City, Кувейт

       • Amman

        Amman, Йордания

        • Manama

         Manama, Бахрейн

         Въпроси