GLC University

A logo

Представление

За нас

От създаването си през 2000 г. ние предоставяме висококачествено образование, което е акредитирано и признато в световен мащаб, както и достъпно чрез атрактивни структури на таксите.

Нашите програми за добавена стойност предоставят на хората реална възможност да постигнат своите цели и цели.

Какво правим

Ние предлагаме редовни часове, пет дни в седмицата, като сутрешна или вечерна сесия.

Освен това, с напредъка на технологиите, ние сме в състояние да се погрижим за работещи професионалисти, които са засегнати за известно време, като доставят материали за курса чрез онлайн платформи за обучение заедно с предварително планираните консултации.

Ние работим с нашите университети-партньори във Великобритания и Малайзия. Предоставяне на курсовете и подготовка и подпомагане на нашите регистрирани студенти за постигане на желани степени от нашите Университети-партньори.

Обединеното кралство остава световно известна с квалификациите си за висше образование и фокусът ни е да ги доставим чрез нашите най-съвременни съоръжения в Дубай, позволявайки на работещите професионалисти да постигнат много желаната степен на магистърска степен по бизнес администрация само за 10 месеца.

Освен това, тези програми помагат на нашите ученици да печелят ценни точки, като добавят стойност към техните документи за кандидатстване в отделите за имиграцията на различни страни.Dylan Gillis / Unsplash

Партньорски институции на GLC

ATHE

Ние сме акредитиран учебен център за ATHE от Великобритания за програмите от ниво 3, ниво 4, ниво 5 и ниво 7. Квалификацията от ATHE се регулира от OFQUAL.

Университетът в Глостършир

Награден с TEF Silver през 2017 г., Университетът предоставя висококачествено обучение, като гарантира, че обучението и резултатите са съгласувани за неговите студенти. Освен това те постоянно надхвърлят „строгите национални изисквания за качество“ за висшето образование във Великобритания.

Universidad Azteca

Universidad Azteca е частен университет в Chalco, Мексико, признат по официалната валидност на изследвания, издаден от федералния министър на образованието (RVOE) и акредитиран от Федералното министерство на образованието на републиката.

Какво е Ofqual?

Службата за регулиране на квалификациите и изпитите (Ofqual) е регулатор на квалификациите, изпитите и оценките в Англия и регулатора на професионалните квалификации в Северна Ирландия. Той е отговорен за гарантиране, че всички квалификации и оценки отговарят на високите стандарти за качество чрез мониторинг на организациите, предоставящи оценка, оценки и изпити и предприемане на необходимите действия, за да се гарантира, че квалификациите отговарят на нуждите на учащите, висшите учебни заведения и работодателите. The Ofqual отговаря пред Парламента и Асамблеята на Северна Ирландия.

Какво е ATHE?

Наградите за обучение и висше образование предоставят голямо разнообразие от квалификации, като административно управление и бизнес, за да назовем само няколко. Учениците в ATHE могат да намалят времето и парите, които изразходват за постигане на степен, с повече от половината. Това е така, защото ATHE има специални договорености с редица университети, които дават възможност на учащите да пропуснат цялото проучване на степента за всяко ниво, което постигат с ATHE.

ATHE се регулира от Ofqual (регулаторен орган в Англия) и е одобрен от Органа за човешко развитие (KHDA). Това дава възможност на студенти в редица университети във Великобритания и във всеки университет в Дубай, ОАЕ.

На кого се грижи GLC?

Ние се грижим за млади завършили гимназия, които биха искали да учат в университета като студенти, напускащи училище или отпаднали от училище, и работещи възрастни.

Местоположения

  • 2nd Floor Almulla Plaza Iqra Management Consultancy, , Dubai

Въпроси