Keystone logo
Gdansk Foundation for Management Development Международен Изпълнителен MBA
Gdansk Foundation for Management Development

Международен Изпълнителен MBA

Pomorska, Полша

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

PLN 49 000 / per course

На територията на колежа

Представление

Програмата GFKM Executive MBA ви подготвя за ефективно управление в света на VUCA, където успехът зависи от бързите и точни решения, взети в постоянно променящи се условия. Развива цялостни познания за бизнес процесите, холистичен поглед върху организацията и способност за управление на сложна организационна структура. Осигурява изключително удовлетворение и сигурност на действието в резултат на завършването на престижна, взискателна програма за управление. Дипломата Executive Master of Business Administration е елемент от личната марка на професионалния мениджър. Това е синоним на широки и практически бизнес познания. Преди всичко обаче потвърждава притежаването на най-високи мениджърски, управленски и лидерски компетенции.

Защо програмата International Executive MBA в GFKM?

  • Всички класове наблягат на практическите аспекти на управлението, което позволява на участниците ефективно да прилагат най-новите решения в ежедневната си работа. Преподавателите са с богат бизнес опит и са практици и експерти в различни области на управлението.
  • Програмата GFKM International Executive MBA е процес на цялостно развитие, обхващащ широк спектър от съвременни бизнес познания и развитие на лични управленски и лидерски компетенции. Опитът от този ценен процес позволява на Участниците да станат още по-добри лидери, посрещайки предизвикателствата на 21 век.
  • Атрактивните, разнообразни, интерактивни форми на занятия ви позволяват ефективно да обогатите ключови компетенции в оптимално време. Динамичната формула на участие стимулира търсенето и тестването на иновативни решения и нови методи на работа.
  • 100% от програмата се провежда на английски език, например от чуждестранни лектори, провеждащи занятия във водещи европейски бизнес университети (INSEAD, Ротердамско училище по мениджмънт, Университет Аалто, Institut d'Administration des Enterprises Aix–Marseille – IAE Aix–Marseille)
  • Участниците в програмата са опитни мениджъри от различни индустрии, което дава възможност за обмяна на опит, запознаване с доказани решения и взаимно вдъхновение. Работата в мрежа осигурява ценни индивидуални и корпоративни бизнес контакти
  • Завършилите програмата заемат високи позиции в организации в Полша и по света. Завършването на програмата ви позволява да се присъедините към престижната група от завършили програмата GFKM Executive MBA и международната общност от притежатели на MBA дипломи.
  • Същественият обхват на програмата International Executive MBA обхваща съвременните проблеми на международния мениджмънт. Възможно е също така да участвате в EMBA сесии в партньорски университети в чужбина.

Позицията на програмата GFKM Executive MBA се потвърждава от престижната международна акредитация за качество (CEEMAN IQA), международното заглавие на бизнес училище със значително въздействие (BMDA) и най-високия магистърски клас в рейтинга на програмата SEM FORUM MBA. Най-важни обаче са мненията на възпитаниците на програмата, които подчертават нейната изключителна практическа стойност, уникални съдържателни ценности и съвременни методи на обучение. При избора на програмата GFKM Executive MBA, над 60% от кандидатите се ръководят от препоръките на завършилите, които оценяват нейното въздействие върху професионалното развитие на кариерата и бизнес успехите.

Партньори

Програмата Executive MBA се изпълнява от GFKM в сътрудничество с университета в Гданск и IAE Aix-Marseille като валидираща институция.

Институцията, валидираща Executive MBA, е Institut d'Administration des Enterprises Aix–Marseille.

Institut d'Administration des Enterprises Aix–Marseille – IAE Aix–Marseille (в университета Paul Cezanne в Марсилия) е водещо френско бизнес училище.

IAE е специализирана в следдипломно обучение за бизнес (20% от студентите са чуждестранни студенти от 50 страни) и предлага 3 MBA програми, включително една международна в сътрудничество с 5 европейски университета. Има 2 международни акредитации за MBA програми - EQUIS, издадена от Европейската фондация за развитие на мениджмънта и акредитацията на The Association of MBAs.

Приемане

Учебен план

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси