Keystone logo
GBSB Global Business School MBA в Малта
GBSB Global Business School

MBA в Малта

Birkirkara, Малта

15 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8750 / per year *

На територията на колежа

* за една академична година

Представление

Програмата MBA на място в GBSB Global Business School в Малта е 15-месечен курс, предназначен за амбициозни хора, които искат да окажат значително влияние в света на бизнеса. Той е идеален за професионалисти, които искат да подобрят своите лидерски способности, предприемачески дух и иновативни умения за решаване на проблеми. Програмата интегрира устойчиви практики, етичен бизнес и най-съвременни технологични познания, за да подготви студентите за сложността на съвременната бизнес среда.

Малта, със своето стратегическо местоположение в Средиземноморието, богата история и динамична бизнес среда, предлага уникална и стимулираща среда за обучение по магистърска програма. Обучението в Малта дава възможност на студентите да се запознаят с разнообразна, многоезична среда, да се включат в процъфтяваща бизнес общност и да се насладят на живото културно наследство и средиземноморския начин на живот на острова. Процъфтяващата икономика на острова и ролята му на ключов бизнес център в Европа го превръщат в идеално място за създаване на контакти и професионално развитие.

GBSB Global постоянно се нарежда сред най-добрите бизнес училища в Европа. Нашата MBA програма е получила признание за иновативната си учебна програма, изключителните преподаватели и силните връзки с индустрията. Ние сме признати от авторитетни организации като QS World University Rankings и Европейската фондация за развитие на мениджмънта (EFMD).

Актуализирана учебна програма за 2024 г: Нашата MBA програма е обстойно актуализирана, за да отрази най-новите тенденции в индустрията и изискванията на пазара. Новата учебна програма включва най-съвременни курсове, усъвършенствани технологии за обучение и разширени възможности за работа в мрежа.

Избираеми направления: Учениците могат да специализират в различни области чрез нашите избираеми направления, включително:

  • Изкуственият интелект и бъдещето
  • Устойчивост и управление
  • Потребителско изживяване в цифровата среда

Защо да изберете GBSB Global за вашата MBA?

  1. Иновативна учебна програма: Нашата учебна програма е предназначена да насърчава критичното мислене, креативността и лидерските умения. Ние наблягаме на реални приложения и казуси, за да гарантираме практическо обучение
  2. Глобална перспектива: С разнообразно студентско тяло и преподаватели от над 70 държави ще придобиете наистина международна перспектива за бизнеса
  3. Експертен факултет: Учете се от опитни професионалисти и академици, които внасят богатство от знания и прозрения в индустрията в класната стая
  4. Гъвкави възможности за обучение: Нашата MBA програма предлага гъвкави опции за планиране, което ви позволява да балансирате обучението си с вашите лични и професионални ангажименти
  5. Силни връзки с индустрията: Възползвайте се от нашата широка мрежа от партньори и възпитаници на индустрията, която ви предоставя ценни възможности за работа в мрежа и кариера.

Присъединете се към нас в GBSB Global Business School и направете следващата стъпка в кариерата си с нашата най-добре класирана MBA програма. Кандидатствайте сега и станете част от нашата динамична и иновативна общност.

Учебен план

Класации

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси