Keystone logo
GBSB Global Business School MBA в Барселона
GBSB Global Business School

MBA в Барселона

Barcelona, Испания

15 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Oct 2024

EUR 19 650 / per year *

На територията на колежа

* за една академична година

Представление

Програмата MBA на място в GBSB Global Business School в Барселона е революционен 15-месечен курс, предназначен за амбициозни хора, които искат да окажат значително влияние в света на бизнеса. Той е идеален за професионалисти, които искат да подобрят своите лидерски умения, предприемачески дух и иновативни способности за решаване на проблеми. Програмата интегрира устойчиви практики, етичен бизнес и напреднали технологични познания, за да подготви студентите за предизвикателствата на съвременната бизнес среда.

GBSB Global постоянно се нарежда сред най-добрите бизнес училища в Европа. Нашата MBA програма е получила признание за иновативната си учебна програма, изключителните преподаватели и силните връзки с индустрията. Ние сме признати от авторитетни организации като QS World University Rankings и Европейската фондация за развитие на мениджмънта (EFMD).

Актуализирана учебна програма за 2024 г: Нашата MBA програма е обстойно актуализирана, за да отрази най-новите тенденции в индустрията и изискванията на пазара. Новата учебна програма включва най-съвременни курсове, усъвършенствани технологии за обучение и разширени възможности за работа в мрежа.

Избираеми направления: Учениците могат да специализират в различни области чрез нашите избираеми направления, включително:

  • Изкуственият интелект и бъдещето
  • Устойчивост и управление
  • Потребителско изживяване в цифровата среда

Учебен план

Класации

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

Защо да учите в GBSB Global Business School

За училището

Въпроси