Keystone logo
© Uni.
Flanders Business School

Flanders Business School

Flanders Business School

Представление

Бизнес образование на кръстопътя на предприемачество и мениджмънт

Фландрия Business SchoolОснована през 1977 г., до сега бе независима институция. Това ни дава възможност, в пълна свобода, персонално обучение и странни идеи за разработване на шивач нашите ученици. Ние сме горди, че сме близо до нашите бизнес партньори и са в състояние да реагират гъвкаво на потребностите им, дори ако тази промяна.

През 2013 Фландрия Business School е бил близък партньор - пейзаж с KU Leuven. По този начин, заданията за FBS-кампуса сега напълно интегрирани в съседния KU Leuven кампуса в Korte Nieuwstraat. Тясното сътрудничество с Университета предлага на нашите студенти възможност да се насладите заедно околностите на водеща изследователска институция с един свят - широката мрежа от контакти и богат опит в почти всички области. Те могат да използват библиотеката на университета, изследователски бази данни, компютърни класове и други университетски компютърни ресурси състоянието на най-съвременните. Носим това партньорство са щастливи в нашето лого и корпоративна идентичност.

Освен FBS също международно ориентирани; тъй като ние работим с Kellogg Училището по мениджмънт (Чикаго) и Индийския институт по мениджмънт Калкута (МИОС).

Фландрия Business School ще, от нашия фокус върху предприемачеството, място на открит дебат по стратегията, управлението и иновациите като ключови за социалния прогрес.

Като бизнес училище ние предлагаме на нашите студенти образование, което да се основава на комбинация от висококачествени научни изследвания и признат най-добрите практики, насърчаваме лична инициатива и критичен анализ на култура на консултации, сътрудничество, солидарност и свобода. Затова FBS е силно интердисциплинарен и мултидисциплинарен ориентирани и работим активно с партньори от страната и чужбина.

FBS щандове за активно участие в социалния и икономически дебат, както и за развитието на обществото на знанието.

мисия

Предприемачите ръководят и позволяват бизнес лидери.

зрение

Бизнесът и предприемачи са жизненоважна част от нашата икономическа структура. Фландрия Business School желае да ги подкрепят активно.

В FBS виждаме факта, като предизвикателство за създаване на стойност за двете нашите партньори и нашите ученици.

Ние вярваме, че бизнес-задълбочено (или управление) обучение с акцент върху практическото измерение на предприемачеството може да направи разликата - по този начин: Бизнес образование на кръстопътя на предприемачество и мениджмънт. Също така е защо ние в нашите програми съчетават знания и умения от конвенционалните бизнес курсове с делата, които нашите ученици - са направени - почти всички самите предприемачи.

При нас можете да излезе с диплома, предприемаческа нагласа и план!

ценности

  • Постижения в областта на всичко, което правим
  • Участие на участниците и тяхното дело
  • Международната сфера на сътрудничество

Местоположения

  • Antwerp

    Flanders Business School Sint-Katelijnevest 26-28 , 2000 , Antwerp

    Програми

    Въпроси