Keystone logo
Exeed College MBA in Health and Safety Leadership - UCAM, Spain
Exeed College

MBA in Health and Safety Leadership - UCAM, Spain

Sharjah, Обединени Арабски Емиерства

12 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32 000 / per course

Дистанционно обучение

Представление

Специалистът по здраве и безопасност отговаря за координирането, подкрепата и съветването на организацията по всички аспекти на здравето и безопасността. Мениджърът по здраве и безопасност трябва да установи, управлява и наблюдава стандарти, процеси, комуникации, обучение и системи и да осигури всички отговорности за здраве и безопасност. Специалистът по здравеопазване и безопасност също е отговорен за гарантирането, че всички политики, процедури, правила и разпоредби за здраве и безопасност се спазват и редовно се преглеждат, актуализират и съобщават.

Едногодишната онлайн MBA по лидерство в областта на здравето и безопасността е цялостна програма, предназначена за професионалисти в областта на здравето и безопасността, които очакват страхотна кариера в областта на здравето и безопасността. След завършване на програмата обучаемите ще получат диплома за следдипломна квалификация по лидерство в здравеопазването и безопасността от Cambridge International Qualifications, Обединеното кралство и MBA по лидерство в областта на здравето и безопасността от Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Студентите, записващи се с MBA по управление на лидерството в здравеопазването и безопасността, ще преминат през основните модули по международно управление на човешките ресурси, управление на стратегическите промени, стратегическо управление и лидерство, основни неща в лидерството в здравеопазването и безопасността, управление на риска в предприятието и управление на операциите в първата част, докато в втората част студентите ще вземат модула за социално-икономическа и правна среда и дипломна работа.

Относно UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, основан през 1996 г., е един от напълно акредитираните най-бързо развиващи се университети в европейския регион. Базиран в Мурсия, Испания, с учебни центрове в ОАЕ, Индонезия и Сингапур, UCAM предлага повече от 163 курса, включително бизнес администрация, здравеопазване, компютърни науки, спортен мениджмънт и инженерство. Университетът има стратегическо партньорство с повече от 360 международни университета, включително Станфордския университет, Националния университет на Сингапур и Националния технологичен университет. UCAM също е член на Erasmus Mundus и Universia. Програмата UCAM E-MBA е класирана сред 10-те най-добри в региона и в момента университетът има над 21 000 активни обучаеми. UCAM акредитира и награждава MBA програма по общо управление, MBA по бизнес анализи, MBA по операции и управление на проекти, MBA по лидерство в здравеопазването и безопасността, MBA по глобално банкиране и финанси, MBA по гъвкаво управление на веригата за доставки, MBA по глобално управление на здравеопазването, MBA по енергетика и устойчивост, MBA по счетоводство и финанси и MBA по управление на маркетинга.

Приемане

Учебен план

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси