Keystone logo
Exeed College MBA in Agile Supply Chain Management - UCAM, Spain
Exeed College

MBA in Agile Supply Chain Management - UCAM, Spain

Sharjah, Обединени Арабски Емиерства

12 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32 000 / per course

Дистанционно обучение

Представление

Едногодишната, напълно акредитирана и международно призната програма за гъвкаво управление на веригата за доставки е предназначена за професионалисти в управлението на прогресивна кариера. Този курс има за цел да даде на студентите цялостен преглед и ориентация в производството и производството, планирането, логистиката и доставките, управлението на производството и планирането на веригата за доставки и т.н.

Гъвкавото управление на веригата за доставки дава приоритет на адаптивността. Той е за тези, които искат бързо да се адаптират към променящите се ситуации. Гъвкавото управление на веригата за доставки работи върху данни в реално време, за да ги сравни с прогнози за бъдещо търсене. Краткосрочните прогнози помагат да останете отзивчиви, но ключов аспект на гъвкавите вериги за доставки е, че компаниите могат да отговорят на търсенето. Следователно това е необходимостта на момента.

Студентите, които се записват с Agile Supply Chain Management, ще преминат през основните модули по Международно управление на човешките ресурси, Стратегическо управление на промените, Стратегическо управление и лидерство, Управление на операциите, Стратегическо управление на веригата за доставки и управление на логистиката и Проектиране и внедряване на гъвкави системи за верига за доставки в първата част докато във втората част студентите ще вземат модула за социално-икономическа и правна среда и дипломна работа.

След завършване на онлайн програмата, обучаемите ще получат диплома за следдипломна квалификация по гъвкаво управление на веригата за доставки от Cambridge International Qualifications, Обединеното кралство и MBA по гъвкаво управление на веригата за доставки от Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Относно UCAM

Universidad Católica de Murcia, UCAM, основан през 1996 г., е един от напълно акредитираните най-бързо развиващи се университети в европейския регион. Базиран в Мурсия, Испания, с учебни центрове в ОАЕ, Индонезия и Сингапур, UCAM предлага повече от 163 курса, включително бизнес администрация, здравеопазване, компютърни науки, спортен мениджмънт и инженерство. Университетът има стратегическо партньорство с повече от 360 международни университета, включително Станфордския университет, Националния университет на Сингапур и Националния технологичен университет. UCAM също е член на Erasmus Mundus и Universia. Програмата UCAM E-MBA е класирана сред 10-те най-добри в региона и в момента университетът има над 21 000 активни обучаеми. UCAM акредитира и награждава MBA програма по общо управление, MBA по бизнес анализи, MBA по операции и управление на проекти, MBA по лидерство в здравеопазването и безопасността, MBA по глобално банкиране и финанси, MBA по гъвкаво управление на веригата за доставки, MBA по глобално управление на здравеопазването, MBA по енергетика и устойчивост, MBA по счетоводство и финанси и MBA по управление на маркетинга.

Приемане

Учебен план

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси