Exeed College

Exeed College

Exeed College

Представление

относно Exeed College

Exeed College, предвиден през 2016 г., е престижно предприятие на Westford Education Group, предоставящо най-високо оценени онлайн/задочни академични програми. Доставчик на управление на образованието от световна класа, базиран в ОАЕ, Exeed College улеснява докторските програми по бизнес администрация и образование, специализирани MBA програми, магистърски програми в образованието и различни програми за квалификация на учители чрез широкото си присъствие в GCC, Африка, Азия, Югоизточни и европейски страни. Изключителните образователни програми, предлагани от водещи международни университети и награждаващи организации, позволяват на обучаемите да преоткрият себе си и да изпъкнат в своите области на опит.

За да предложи дипломи от световна класа, Exeed College попадна на правилната струна с най-високо класираните глобални университети, поели ангажимент да предложат изключителен студентски опит, висококачествено преподаване, новаторски изследвания и обширно сътрудничество с първокласни организации.

Universidad Católica de Murcia, Испания, City University, Малайзия, Liverpool John Moores University, University of South Wales и Plymouth Marjon University в Обединеното кралство, Acacia University и Carolina University в САЩ са основните университети, които си партнират с Exeed College .

Мисия

Нашата мисия е да предоставяме световно известни и акредитирани магистърски програми в областта на бизнеса и управлението и квалификации за обучение на учители, за да дадем възможност на работещите професионалисти от 21-ви век с обширни познания, за да посрещнат техните академични нужди и преносими умения. Солидна платформа за работещи професионалисти за придобиване на знания, получаване на задълбочени прозрения и овладяване на прилагането на тези знания на работното място; ние допринасяме за изграждането на страхотни организации, устойчиви общности и по този начин прогресивна нация, поддържаща етика и почтеност.

Визия

Exeed College предвижда да бъде сред най-големите глобални доставчици на признато и акредитирано висше образование, висше образование и продължаващо обучение за работещи професионалисти и практици, за да ги подготви, обогати и овласти да станат експерти и лидери в своите области на практика.

Местоположения

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Оман

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Саудитска Арабия

   • Singapore Online

    Singapore Online, Сингапур

    • India Online

     India Online, Индия

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Нигерия

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Малайзия

         Въпроси