Keystone logo
EU Business School MBA (информационни системи)
EU Business School

MBA (информационни системи)

Munich, Германия

1 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Oct 2024

EUR 21 900 / per year *

На територията на колежа

* на мандат

Представление

Магистърът по бизнес администрация (MBA) с Pathway в Информационни системи е едногодишна трисеместрална програма на пълен работен ден (90 ECTS). В допълнение към придобиването на усъвършенствани умения в управлението на бизнеса, стратегията и други ключови бизнес дисциплини, тази програма на ниво 7 на EQF/NFQ ниво 9 с Pathway в информационните системи предоставя иновативни знания в едно от ключовите умения на съвременния бизнес свят. Студентите ще се научат критично да оценяват и внедряват най -добрите методологии и инструменти, използвани за проектирането и внедряването на стратегически информационни системи. Те ще развият усъвършенствани умения в бизнеса и управлението, както и специализирани познания за стратегически бизнес информационни системи, разрушителни технологии и иновации, които се случват в тази област.

 • Продължителност : Три семестъра/една година
 • Формат : на пълен работен ден
 • Начални дати : октомври, януари и март
 • Заглавие на наградата : магистър по бизнес администрация (MBA)
 • Брой кредити : 90 ECTS
 • Език : английски
 • Такси на семестър : 6 950 евро
 • Местоположение : Мюнхен
 • Награждаващ орган : Качество и квалификации, Ирландия (QQI)
 • Ниво : EQF ниво 7/NFQ ниво 9

Наградена степен

 • Призната от държавата магистърска степен по бизнес администрация в Дъблин (MBA), присъдена от Quality & Qualifications Ireland (QQI).

Награждаващо тяло

Качество и квалификации, Ирландия (QQI) е ирландският държавен орган, отговорен за осигуряването на качеството на всички услуги за образование и обучение в Ирландия. QQI определя критерии за осигуряване на качеството за сектора и регулира и одобрява учебни програми.

Учене от лидерите

Събитията, които запознават студентите от ЕС с глобално успешни лидери, са основен аспект от нашия подход за осигуряване на бизнес образование, което ще даде начало на кариерата ви.

Адриан Холмарк, главен изпълнителен директор и председател на Bentley Motors, говори за уменията, необходими за успеха в корпоративния свят, значението на голямото лидерство и тенденциите, които ще продължат да оформят бизнеса. Вижте видеото, за да научите повече.

Предимства от изучаването на MBA

 • Изградете мрежата си и успейте в глобалния бизнес свят
 • Международни мрежи със съученици, преподаватели и професионалисти в бизнеса
 • Насърчете предприемаческите умения и започнете своя собствена компания

Защо Мюнхен?

Изучаването на MBA в Мюнхен позволява на студентите да разширят своите бизнес знания в икономическата мощ на Германия. Оживената баварска столица е дом на многобройни големи мултинационални компании, включително BMW и Allianz, както и процъфтяваща стартираща сцена, а също така активно предприема инициативи за осигуряване на по -зелена, по -устойчива среда на живот.

Мюнхен може да е известен с ежегодния си фестивал Октоберфест, но има много повече да предложи на студентите, желаещи да учат бизнес. Градът енергично насърчава и подкрепя иновативни стартиращи и технологични компании, което го прави идеално място за бъдещи предприемачи да придобият знания, да се включат и да създадат нови и перспективни начинания. Мюнхен също предлага на учениците превъзходен набор от спортове, приключения на открито, социални контакти и възможности за забавление, осигурявайки добре закръглено студентско изживяване.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Класации

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси