European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Представление

ESDST е училището за данни на Rushford Business School, акредитирано от James Lind Institute. Училището предлага програми за по-висока степен по наука за данни и технологии, чиято степен се присъжда от Rushford Business School.

Нашите преподаватели и ментори са учени по данни и работят на реномирани позиции в индустрията. Ние преподаваме, като използваме приложна методология с реален набор от данни и степента завършва с консултантски завършен проект. Това се прави с цел да насърчи нашите студенти да бъдат мениджъри от най-високо ниво и учени по данни от световна класа.

Нашата гъвкава академична доставка позволява на студентите да избират нашите програми въз основа на ангажимента си за време. Нашите 100% онлайн програми са подходящи за студенти от цял свят. Нашите програми са предназначени да осигурят онлайн еквивалентност на редовна университетска програма чрез използване на технологии от световна класа, международни експерти по наука за данни и най-качествено образование.

ESDST има за цел да насърчава техническото образование и научните изследвания в областта на науката за данни, бизнес анализите и авангардни технологии. Програмите в ESDST предоставят значително предимство на студентите по мениджмънт и технически специалности, като им дават възможност да използват данни и технологии за ефикасно и ефективно решаване на проблеми от реалния свят. Данните и технологиите са се превърнали в неразделна част от живота на човека, следователно оценяването на тези две е наложително във всички сегменти на човешкия живот – било то личен или професионален живот.

Програмите се предлагат както в онлайн, така и в смесен режим. Студентите имат възможност да изберат режима според удобството си. За всички смесени компоненти се предоставя и онлайн еквивалент, следователно, в която и част на света да живеете, вие можете да изберете вашите програми и да учите при нас.

Разпознаваме и двете; предишни степени и предишен опит, натрупан от обучаемите на всички нива. Взема се предвид при приемане в зависимост от вида и продължителността на програмата.

Защо ESDST е отличен избор за вас!

ESDST Предимство

ESDST се фокусира върху подход, базиран на резултатите, при който последователните усилия са да се даде възможност на обучаемите да постигнат резултатите от обучението, които ви правят готови за индустрията. ESDST наистина вярва в устойчивите академични среди, които подготвят учащите се за живота, а не само за позиция на начално ниво, което правят повечето бизнес училища

Нашето МОТО се крие в RIIL, което дава възможност на своите ентусиасти да не оставят камък необърнат, за да се самоусъвършенстват като професионалист и като човешко същество.

Отговорни академици

 • Качествено образование – Като пионери в качественото образование, ние поддържаме ниво на обучение, което гарантира, че учениците преминават на необходимото ниво, след като притежават необходимите умения. Нашите партньорски университети вече са акредитирани най-добре за тяхното качествено образование като Swiss EduQua и техните асоциации с международни органи за акредитация.
 • Гъвкава академична доставка – Нашият онлайн и смесен модел на академична доставка с адекватна комбинация от синхронни и асинхронни входове ви позволява да планирате своите учебни инициативи. Съдържанието е достъпно 24X7 през вашия електронен кампус.

Информационни технологии

 • Решения, управлявани от данни – Данните и информационните технологии са станали неразделна част от личния и професионалния живот на всеки. ESDST ви подготвя за вземане на решения, базирани на данни, което прави вашите препоръки да се открояват в сравнение с вашите колеги.
 • MS Excel – Всеки обучаващ се в ESDST ще бъде експерт в MS Excel, който е един от безплатните инструменти за подобряване на вашата работна производителност.
 • Кодиране и инструменти – в зависимост от това коя програма избирате, ще научите кодиране в R или Python и други различни инструменти, например за създаване на вашите табла за управление.

Интеграция на индустрията

 • Менторство – Всеки обучаващ се в ESDST ще получи наставник в индустрията, с когото ще можете да планирате персонализираната си кариера.
 • Услуги за настаняване – Освен уменията, които са необходими за настаняване, ESDST ви предоставя академичен треньор, който ви помага с вашето CV, профил в LinkedIn, изграждане на умения за интервю. Заедно с това нашата индустриална клетка предоставя платформа за подобряване на видимостта на вашия профил в индустрията. С уменията и възможностите за интервю, ние сме сигурни, че ще ви предложим.
 • Индустриални мрежови събития – Ученето от експерти в индустрията е неразделна част от тази програма. Ще бъдат организирани редовни сесии за гости, където ще имате възможност да избухнете и да обсъдите с госта. Работата в мрежа ще бъде ключово съображение по време на смесени програми. Дори много модули ще бъдат преподавани съвместно от експерти от индустрията, като по този начин ще ви позволи различни платформи да се учите от експерти от индустрията, и да, да не забравяме наставничеството, споменато по-рано.
 • Consulting Capstone Project – Какво ще кажете за работа върху реален бизнес проблем, извличане на данни и препоръчване на решения на компанията като бизнес консултант? Съществуващ, нали. Това е включена част от образователните програми. За разлика от всяко друго бизнес училище, което просто ви предоставя възможност за магистърска теза, ESDST ви предоставя възможност да си сътрудничите с компания за решаване на техните бизнес проблеми.

Житейски умения

 • Междукултурна среда – ESDST е международен институт, в който всички студенти по света ще учат заедно. Представете си, че работите върху международен проект, обучението ще бъде огромно. Компаниите харчат милиони долари за междукултурна сенсибилизация, но вие ще го имате само от обучението си.
 • Лидерски умения – Вашият учебен план е във вашите ръце. Вие работите, докато учите, следователно планирате предварително всички компоненти на академичната доставка, както и работния си фронт. Тези организационни умения подобряват вашите умения за планиране и самомотивация.
 • Меки умения и комуникация – Комуникацията кара един лидер да се отличава от другите професионалисти. Писмената ви комуникация ще става все по-добра с всеки напредващ модул, а устната ви комуникация ще напредва с възможностите за дискусия във форума.

Препоръки на учениците

Местоположения

Местоположения
 • Geneva

  Geneva, Швейцария

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси