Keystone logo
European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

European Institute of Applied Science and Management

Представление

European Institute of Applied Science and Management, ops (EIASM, бивш CBU) се нарежда сред модерните частни образователни институции в Чешката република, предлагащи професионални степени. Привличайки постоянен приток на нови студенти от създаването си през 2011 г., той удостоверява репутацията си на първокласна образователна институция. Той е акредитиран като висша институция от призната акредитираща агенция ASIC UK и се намира в центъра на Прага. EIASM стана член на CPD (Certified Professional Development) и ICA (International Compliance Association).

EIASM предлага BBA, MBA и DBA професионални програми на английски език, докато MBA и DBA програмите са и на чешки език. В допълнение, EIASM също така предлага краткосрочни специално разработени изследователски стажове в различни специализации като курсове за напреднали, които позволяват гъвкаво професионално развитие.

Ние предоставяме първокласна онлайн поддръжка. Учебните материали и свързаната с тях информация са достъпни за учениците в системата за електронно обучение NEO, широко използвана от стотици училища и университети по целия свят.

Учебни програми

EIASM носи дългогодишен опит на масата, тъй като наемаме квалифицирани професионалисти и опитни мениджъри. Персоналът на EIASM идва от различни среди с богат академичен и неакадемичен опит, което гарантира, че имаме добра комбинация от аналитични умения и полеви опит. Моля, научете повече за нашите лектори на www.eiasm.cz . Освен това можете да намерите отговорен, надежден и помощен персонал от ръководството на факултета.

Сътрудничество

EIASM има добре изградена академична мрежа, базирана на споразумения за партньорство и обмен на студенти с повече от 50+ университета по целия свят. EIASM е член на QISAN.

Проучване

Преподавателите публикуват в списания с рейтинг Elsevier (Scopus) и Clarivate Analytics (Web of Science) в много области и специализации (напр. икономика, инженерство, природни науки и др.). Освен това от 2013 г. организираме годишна международна конференция, която е индексирана в базата данни Web of Science Core и други услуги за индексиране. Поддържаме отворен достъп и използваме Open Journal System.

ASIC акредитация

EIASM е акредитирана като висша институция от ASIC. ASIC акредитацията е образователен стандарт, който е:

 • Одобрено от Ofsted, Съвета за висша акредитация в Обединеното кралство
 • Признат от Министерството на вътрешните работи на британското правителство
 • Член на BQF (Британска фондация за качество)
 • Партньор на ENQA (Европейска мрежа за осигуряване на качеството)
 • Член на NARIC (Национални информационни центрове за академично признаване)
 • ASIC е оценен и отговаря на изискванията на ISO9001:2015, което е сертификат за следния обхват „Акредитация за образователни институции в Обединеното кралство и по света“.

Станахме член на QISAN (Мрежа за международно обучение в чужбина). В момента предлагаме нови бакалавърски, магистърски и докторски програми.

Стандарти на възпитаници

Ние подкрепяме критичния подход и аналитичното мислене сред студентите в интердисциплинарна и иновативна среда, където единствената константа е постоянната промяна. Следователно нашата цел е да имаме възпитаници с глобален, междукултурен комплексен възглед, които могат бързо да събират и анализират информация и да инициират, прилагат и управляват промени в личния и свързания с работата живот. Типичните възпитаници са ценни екипни играчи с лидерски способности.

Нашата мисия

Чрез постиженията на своите студенти и членове на факултета, EIASM вижда ангажимент за непрекъснато усъвършенстване и високи постижения.

EIASM предвижда по-силна идентичност, подсилена от местни, национални и международни връзки, които са от полза за студентите, преподавателите и по-голямата общност на института.

Местоположения

 • Prague

  Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8, 182 00, Prague

  Въпроси