Keystone logo
EU Business School Switzerland MBA в цифровия бизнес
EU Business School Switzerland

MBA в цифровия бизнес

Geneva, Швейцария

1 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Oct 2024

CHF 39 750 / per year

На територията на колежа

Представление

Успехът на един бизнес днес зависи от неговото онлайн присъствие. Съответно дигиталният бизнес е една от най-бързо развиващите се и търсени съвременни индустрии. Програмата за дигитален бизнес ви подготвя да процъфтявате в онлайн бизнес контекст, разглеждайки широк спектър от теми от онлайн архитектура до използваемост, като същевременно обхваща много от съответните проблеми, с които се сблъскват мениджърите в интернет базирани среди. Студентите ще бъдат добре подготвени да започнат собствен онлайн бизнес, да се присъединят към съществуваща компания или да измислят нови начини за правене на бизнес онлайн.

Учене от лидери

Събитията, които запознават студенти от ЕС с глобално успешни лидери, са основен аспект на нашия подход за предоставяне на бизнес образование, което ще даде тласък на вашата кариера.

Крис Наудс, главен изпълнителен директор на Culture Trip, и Стийн Кристианс, съосновател на Collibra, говориха пред студенти от ЕС за своите пътувания за изграждане на глобално успешен дигитален бизнес, гъвкавост и разширяване на границите на съществуващите бизнес модели.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси