Keystone logo
© Carrianna Field
ESIE

ESIE

ESIE

Представление

ESIE е учредено като бизнес училище на изтъкнатия CES Cardenal Cisneros, основано с цел преоткриване на образователния модел с гъвкава и иновативна методология, което го прави още по-достъпен по отношение на ресурси и време.

Ние преоткриваме вашето професионално бъдеще

Обръщаме вашата професионална кариера на 180º, като подобряваме всичките ви умения и способности, така че да можете да вземате най-добрите решения в реално време, оценявайки резултатите в областта на човешките ресурси, финансите, маркетинга и технологичните операции.

Експоненциално знание

В ESIE превръщаме хората в следващите лидери на бъдещето на бизнеса, помагайки за подобряване на техните умения и способности благодарение на нашия великолепен факултет, 100% практически класове, нашия иновативен виртуален кампус, отлични кариерни услуги и нашите интензивни завладяващи сесии в нашите кампуси. Мадрид.

Ние в ESIE вярваме, че най-добрият начин за учене е чрез емоции и ви подлагаме на бизнес казуси, в които трябва да вземате решения. Всяко обучение е свързано с емоция.

Всеки предмет се състои от 10 сесии по 90 минути, в които теорията се обяснява с помощта на различни реални бизнес казуси и се анализира с помощта на метода на казуса.

За да извлекат максимума от часовете, студентите трябва сами да подготвят казусите предварително.

Лично-професионално съгласуване

Ние се адаптираме перфектно към личните и професионални нужди на ученика. Курсът, който продължава 1 година, има общо 3 обаждания за достъп, благодарение на онлайн методология, смесена и с класове на живо, което прави нашето обучение да предлага най-достъпното обучение.

Висококачествено следдипломно обучение

Имаме специализирана MBA, която ви прави активен субект в различни практически сценарии, където ще се научите да ръководите и мотивирате своя екип, да увеличавате оборота на компанията, да пускате нови продукти, да затваряте и отваряте нови подразделения, да навлизате в нови пазари, да работите с различни култури и оптимизирайте продуктивните операции на компанията, наред с много други ситуации, които ще ви направят истински бизнес лидер.

Първо ниво двойна диплома

Нашето бизнес училище е свързано с CES Cardenal Cisneros в Мадрид, така че ще получите двойна диплома след предаването на финалния магистърски проект.

Местоположения

  • Madrid

    Calle del General Díaz Porlier, 58, 28006, Madrid

Въпроси