Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Представление

Европейският институт по мениджмънт предвижда адаптивна система за обучение, която перфектно използва технологичните постижения на 21st век, осигурявайки достъп до гъвкави програми за качествено висше образование, акредитирани от правителството, за заети и ограничени от местоположението си професионалисти.

Ние сме учебна и изследователска общност, съставена от професионалисти и учени, които имат за цел да предоставят важни знания и умения на професионалисти от цял свят, за да увеличат шансовете за успех на отделните хора и да намерят краткосрочни и дългосрочни решения за своите организации. Получаването на нашите степени, дипломи, сертификати и награди, акредитирани от правителството, също така увеличава конкурентното ни предимство на пазара на труда.

Чрез адаптирани програми за висше образование студентите се научават да развиват уменията си и да развиват компетенциите си, за да отговорят на постоянно променящите се нужди и очаквания в съвременната корпоративна и бизнес среда.

Фокусираме се върху повишаването на компетенциите, които обхващат академични и методологически умения, както и социално и личностно развитие, за да се повиши конкурентоспособността на настоящия и бъдещия пазар на труда.

С акредитираните от правителството програми на EIM професионалистите могат да получат диплома за MBA, да станат доктори по философия или доктори по бизнес администрация чрез онлайн обучение лице в лице от международен екип от преподаватели и треньори с повече от 10 години професионален опит. Прилагаме персонализирани, ориентирани към обучаемите и високоинтерактивни дидактически методи, като интегрираме технологии и техники за онлайн обучение с цел непрекъснато подобряване на учебния опит на обучаемите. Ние правим придобиването на докторска, DBA или друга степен много по-удобно и осъществимо за повечето работещи професионалисти.

зрение

Осигуряване на достъп до гъвкави програми за качествено висше образование, акредитирани от правителството, чрез онлайн платформи за обучение и методи за обучение с помощта на технологии.

Какъв е нашият подход към обучението?

EIM предлага 100 % онлайн среда за обучение и прилага високоинтерактивен метод на обучение, основан на метода на обучение в Оксбридж.

Акредитации на EIM

Малтийският орган за по-нататъшно и висше образование (MFHEA) лицензира EIM, както и всички негови програми. Малта е част от Европейското пространство за висше образование (ЕПВО) и Транснационалната квалификационна рамка (ТКР).

Членство в EIM

Като най-голямото обединение за бизнес образование в света, AACSB International - Асоциацията за развитие на колежанските бизнес училища - свързва преподаватели, студенти и фирми за постигане на обща цел: създаване на следващото поколение велики лидери. Синоним на най-високите стандарти за съвършенство от 1916 г. насам, AACSB предоставя услуги за осигуряване на качеството, информация за бизнес образованието и професионално развитие на над 1500 организации членки и повече от 785 акредитирани бизнес училища по света.

,

Приемане

Докторски степени (DBA и PhD по мениджмънт)

Кандидатите, които искат да участват в един от нашите курсове за докторска степен, се избират въз основа на следните критерии

 • MQF/EQF Level 7 квалификация или магистърска степен
 • MQF/EQF ниво 6 квалификация или бакалавърска степен (за докторска степен)
 • Минимум 5 години професионален опит (за DBA)
 • Професионално ниво на владеене на английски език за разбиране и говорене, четене и писане
 • Основни цифрови компетенции за работа с дигиталната платформа за обучение на институциите
 • Отлична лична мотивация
 • Отлична работа в екип
 • Кандидатите, които не отговарят на посочените изисквания, могат да поискат признаване на предишно обучение

Следдипломни степени (магистърски степени, PGCerts, PGDipl)

Студентите могат да участват в нашите магистърски курсове, следдипломни сертификати и дипломи, както и курсове за награди въз основа на следните критерии

 • EQF Level 6 квалификации Програма за бакалавърска степен
 • Минимум 1 година професионален опит
 • Професионално ниво на владеене на английски език за разбиране и говорене, четене и писане
 • Основни цифрови компетенции за работа с дигиталната платформа за обучение на институциите
 • Отлична лична мотивация
 • Отлична работа в екип
 • Кандидатите, които не отговарят на посочените изисквания, могат да поискат EIM за признаване на предишно обучение

 

Акредитации

Акредитирано по AACSB

Препоръки на учениците

Местоположения

 • Valletta

  Apt 5, 66, Old Theatre Street, Valletta VLT Malta, 1427, Valletta

  Въпроси