EDHEC Business School - MBAs

EDHEC Business School - MBAs

EDHEC Business School - MBAs

Представление

74582_Untitled.png

Защо EDHEC

Създаден от и за предприемачи,

Работейки от кампуси в Лил, Ница, Париж, Лондон и Сингапур, EDHEC е една от първите 15 европейски бизнес училища, класирана на първо място по целия свят за магистър по финанси. Напълно международно и пряко свързано с бизнеса, EDHEC е бизнес училище, а не бизнес училище, където превъзходството в преподаването и научните изследвания се фокусира върху иновациите за стимулиране на предприемачеството и творчеството. За бизнес от раждането и посветен на бизнеса, EDHEC прави предприемачите за цял живот, способни да ремоделират или създават успешен бизнес, където и да работят.

EDHEC функционира като истинска лаборатория за идеи и произвежда иновативни решения, оценени от бизнеса. Учебната философия на училището, вдъхновена от наградените му научни изследвания, се фокусира върху "ученето чрез правене".

Съзнание, което ни отличава

Създадена от и за предприемачите, EDHEC въплъщава основните ценности на бизнеса в продължение на повече от един век.

Нашата цел е да предадем ключовете за успеха на бизнеса на новите поколения мениджъри и предприемачи, като разпространим убеждението, че компаниите могат да имат положително въздействие върху икономиката и върху обществото като цяло.

независимост

За да защити независимостта си в действие през последните 110 години, EDHEC разчита на собствените си ресурси, за да финансира и ръководи нейното развитие. Освен това тя упражнява пълна автономия в своята академична и научна стратегия.

прагматизъм

От създаването си през 1906 г., EDHEC е изградила репутацията си на прагматизъм и учебен подход, фокусиран върху бизнеса. Ключовите инструменти, знания и поведение на бизнеса се предават на поколения мениджъри.

Non-Конформизмът

Чрез необичайния си модел, съдържанието на програмите и стойността на изследванията си, EDHEC подхранва различията си, насърчавайки учениците и учителите да мислят извън кутията и да стимулират своите лидерски качества.

Предприемачески дух

Бизнес училище за бизнес, EDHEC тренира поколения бързи мислещи, изобретателни и находчиви предприемачи и мениджъри, които могат да променят правилата на играта, за да отнемат екипите и проектите, които са им поверени допълнително.

Непредубеденост

Тъй като ефективността в бизнеса се дължи на уникалността, EDHEC поставя голямо значение на разнообразието и на комбинацията от култури, профили, практики и дисциплини в преподаването и дейността му.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

Местоположения
 • Nice

  393, Promenade des Anglais - BP3116 06202 Nice Cedex 3 - France, , Nice

  • facebook
  • instagram
  • youtube
 • Paris

  16-18 Rue du 4 septembre, 75002 Paris, France, 75002, Paris

  • Roubaix

   Avenue Gustave Delory, 24, 59057, Roubaix

   Програми

   Въпроси