Dalhousie University

Dalhousie University

Dalhousie University

Представление

Добре дошли в един от водещите университети в Канада. От 1818 г. Dalhousie привлича студенти от цял свят и осигурява образование от световна класа. Ние сме признати за изключително академично качество, превъзходни преподаватели и образователни и изследователски възможности, които нямат равни на себе си. Dalhousie е дом на над 18 000 студенти и е дипломирал 91 стипендианти на Роудс, шестият най-висок в света. Ние предоставяме уникални интерактивни и съвместни и кариерно ориентирани възможности. Ние вдъхновяваме нашите студенти, преподаватели, персонал и завършили да дадат значителен принос за нашия регион, Канада и света.

Статистика

Студенти, записани в Dalhousie University над 20 000 От извън провинцията 62% Международни студенти 24% Среден начален успех на учениците от първа година 87,6% Брой студенти от първа година, получаващи награди за прием 1400 Брой учени от Родос 92 Брой на представените държави Над 115

  Изисквания за виза

  Международни кандидати

  • Международните (или студентите с визи) трябва да кандидатстват и да осигурят виза за обучение и ако кооперативната работа позволява да завършат корпоративно пребиваване извън кампуса.

  Статистика на възпитаниците

  Акредитации

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  • South Street,6299, B3H 4R2, Halifax Regional Municipality

  Въпроси