Keystone logo
Fondazione CUOA

Fondazione CUOA

Fondazione CUOA

Представление

Fondazione CUOA Business School

CUOA (широк Ya) Business School е създадена през 1957 г.

В Италия CUOA е една от водещите бизнес училища и активен център за развитие и усъвършенстване на управлението на частния и публичния сектор и предприемаческите умения.

Една от най-забележителните черти на CUOA School of Business Administration е дългата му история и дълбоки географски връзки, които допринасят за популяризирането на изключителни предприемачи и директори в североизточна Италия.

CUOA е не само успешна в предоставянето на международни курсове за обучение (сътрудничество с чуждестранни партньори), но също така работи с повече от 3500 местни компании. Учениците, които участват в този курс, идват от 50 различни страни и водят 15 глобално различни проекта за развитие.

CUOA School of Business Administration е национален и международен лидер в курсовете по корпоративно управление и управление. Този колеж помага на студентите да развиват своите индивидуални нужди и способности.

CUOA води хора, компании, частни и обществени организации към нов модел на корпоративно управление, за да постигне корпоративни цели.

Това училище предлага магистърска степен по бизнес администрация, краткосрочен изпълнителен курс и персонализиран курс за посрещане на всички нужди. В Италия отделът за набиране на персонал на всяка компания разглежда студентите по бизнес управление на COUA като важен фактор за приемане.

CUOA Business School е величествена сграда от 18-ти век, разположена във Вила Валмарана Морозини във Виченца, в италианските покрайнини. Тази сграда от 18-ти век в стил паладиански стил е проектирана от архитекта Франческо Муттони и разполага с всички училищни съоръжения, покриващи историческата култура и академични дейности.

Valmarana Morosini се намира в непосредствена близост до вилата и е конкретен пример за модерно бизнес училище. Този жилищен район се помещава в тревен навес и вила в средата на ранните вили и разполага с повече от 50 стаи със самостоятелни и други обслужващи помещения.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (широк Ya) Business School е създадена през 1957 г.

Вила Валмарана Моросини

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Altavilla Vicentina

    CUOA Business School Villa Valmarana Morosini 103, G. Marconi, 36077, Altavilla Vicentina

    Въпроси