Keystone logo
Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Представление

д

Краков Бизнес училище в Икономическия университет в Краков (CSB CUE) присъства на пазара на образователни услуги от 1991 г. насам. Училището предлага MBA програми, следдипломни курсове и предоставя консултантски и издателски услуги. CSB CUE непрекъснато подобрява офертата си, адаптирайки я към изискванията на днешния пазар. Динамичното развитие и успех водят до високата позиция на училището в полската класация, което се дължи на все по-голямото признание на международната арена. Училище по бизнес в Краков CUE поддържа постоянно сътрудничество с бизнеса, културните центрове, университетите, средните училища и колежите в общността както в Полша, така и в чужбина. Тя е част от международната общност, която предоставя възможност да се срещнат с бизнес партньори от цял ​​свят, за да обменят опит и компетенции, да имат достъп до глобална мрежа от образователни институции, организации от публичния сектор и консултантски фирми.

Партньори на училището са: Бизнес училище St. Gallen (Швейцария), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Клермон (Франция), Университет Кларк, Суфолк Университет Совет, Университет Рузвелт, Heller College Бизнес, Гранд Вали Университет (САЩ), Стокхолм Бизнес Училище (Швеция), Университет Йоханесбург (Южна Африка), Академия за икономически изследвания в Молдова (Молдова), Банков университет (Украйна).

От 2011 г. CSB CUE е член на EFMD - Европейската фондация за развитие на управлението.

Основната цел на училището е да се съсредоточи върху разширено сътрудничество с бизнеса. То гарантира, че знанията, които се предават на студентите, са силно свързани с бизнес практиката, защото едва тогава завършилите ще имат силна позиция на пазара на труда и ще развият полското предприемачество.

Местоположения

  • Kraków

    Rakowicka 27, , 31-510, Kraków

Програми

Въпроси