Keystone logo
COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

COPPEAD Graduate School of Business

Представление

Латиноамериканската бизнес школа глобално призната

COPPEAD Graduate School of Business на COPPEAD Graduate School of Business на Федералния университет в Рио де Жанейро е бизнес училище, международно известно с постиженията си в преподаването и изследванията.

Училището завършва над 10.0000 ръководители , 1300 магистри и 60 докторанти в курсове за бизнес специализация. Нашата програма за MBA на пълен работен ден , публична и безплатна, е единствената в Латинска Америка, която вече е класирана сред първите 100 в света, според The Financial Times.

В COPPEAD изследванията и знанията са централните оси на всички дейности. При ежедневни взаимодействия със студенти, компании и други участници на пазара знанията, които произвеждаме, насочват естеството на нашата доставка в класната стая и взаимодействието с обществото. Това е основата на нашата мисия и визия и това, което смятаме, че е приносът ни към обществото .

Мисия

Да трансформираме хората чрез насърчаване на ценности и генериране и разпространение на знания, интегрирайки теорията и практиката на управление, за по-добри организации и общество.

зрение
Да бъде важен бразилски център за трансформиране на ръководители, предприемачи и изследователи.

Централни стойности

 • Превъзходство: Това е нашата същност, което ръководи нашия растеж , изследвания, набиране на преподаватели, проектиране на нови програми, наред с други действия.
 • Целостност: Ценностите на COPPEAD включват засяване на етично и социално отговорно поведение в управленската професия . Ние разбираме, че целостта е най-добрият начин, по който училището може да изпълни своята мисия и да служи по-добре на Бразилия.
 • Служба за Бразилия: COPPEAD беше третото училище в Бразилия и първото в Рио де Жанейро, което предложи докторска програма; първият в Бразилия, който предлага международен стандарт MBA на пълен работен ден, и беше пионер в образованието за висше образование по бизнес и мениджмънт в Бразилия. Трябва да развиваме хора и организации, за да развиваме страната си.

Постижения

 • 10 пъти в класацията на 100-те най-редовни MBA програми в световен мащаб, публикувани от Financial Times.
 • Executive MBA се изброява два пъти в класацията на EMBA на Financial Times като една от 100-те най-добри в света.
 • Член на EFMD (Европейска фондация за развитие на мениджмънта), международна организация за членство с повече от 850 организации-членове от академичните среди и бизнеса.
 • Член на AACSB (Association for Advance Collegiate Schools of Business), международна асоциация с повече от 1500 членове в 90 страни, включително най-добрите бизнес училища в целия свят.
 • Сертифициран от 2007 г. от ANPAD, Бразилската академия по мениджмънт, демонстриращ, че преподавателските практики се базират на стандарти за качество.
 • Оценява се като ниво 6 (от 7) в CAPES (Координация за усъвършенстване на персонала във висшето образование, свързано с Министерството на образованието)
 • 10 изследователски стола
 • Партньорство с 42 бизнес училища по целия свят

Акредитации, сертификати и асоциации

132663_Untitled-1.jpg

Федерален университет в Рио де Жанейро

Федералният университет в Рио де Жанейро е основан през 1920 г. и е първият и най-голям федерален университет в Бразилия. Един от най-големите центрове на върхови постижения в преподаването и изследванията в страната и в Латинска Америка, мисията на университета е да осигури на бразилското общество средствата за доминиране, разширяване, култивиране, прилагане и разпространение на универсалната патримония на човешкото познание, за да действат като преобразуваща сила.

Местоположения

 • Rio de Janeiro

  Rua Pascoal Lemme, 355 Cidade Universitária Rio de Janeiro - RJ, 21941-918, Rio de Janeiro

  Програми

  Въпроси