COPPEAD Graduate School of Business

A logo

Представление

Латиноамериканската бизнес школа глобално призната

COPPEAD Graduate School of Business на COPPEAD Graduate School of Business на Федералния университет в Рио де Жанейро е бизнес училище, международно известно с постиженията си в преподаването и изследванията.

Училището завършва над 10.0000 ръководители , 1300 магистри и 60 докторанти в курсове за бизнес специализация. Нашата програма за MBA на пълен работен ден , публична и безплатна, е единствената в Латинска Америка, която вече е класирана сред първите 100 в света, според The Financial Times.

В COPPEAD изследванията и знанията са централните оси на всички дейности. При ежедневни взаимодействия със студенти, компании и други участници на пазара знанията, които произвеждаме, насочват естеството на нашата доставка в класната стая и взаимодействието с обществото. Това е основата на нашата мисия и визия и това, което смятаме, че е приносът ни към обществото .

Мисия

Да трансформираме хората чрез насърчаване на ценности и генериране и разпространение на знания, интегрирайки теорията и практиката на управление, за по-добри организации и общество.

зрение
Да бъде важен бразилски център за трансформиране на ръководители, предприемачи и изследователи.

Централни стойности

 • Превъзходство: Това е нашата същност, което ръководи нашия растеж , изследвания, набиране на преподаватели, проектиране на нови програми, наред с други действия.
 • Целостност: Ценностите на COPPEAD включват засяване на етично и социално отговорно поведение в управленската професия . Ние разбираме, че целостта е най-добрият начин, по който училището може да изпълни своята мисия и да служи по-добре на Бразилия.
 • Служба за Бразилия: COPPEAD беше третото училище в Бразилия и първото в Рио де Жанейро, което предложи докторска програма; първият в Бразилия, който предлага международен стандарт MBA на пълен работен ден, и беше пионер в образованието за висше образование по бизнес и мениджмънт в Бразилия. Трябва да развиваме хора и организации, за да развиваме страната си.

Постижения

 • 10 пъти в класацията на 100-те най-редовни MBA програми в световен мащаб, публикувани от Financial Times.
 • Executive MBA се изброява два пъти в класацията на EMBA на Financial Times като една от 100-те най-добри в света.
 • Член на EFMD (Европейска фондация за развитие на мениджмънта), международна организация за членство с повече от 850 организации-членове от академичните среди и бизнеса.
 • Член на AACSB (Association for Advance Collegiate Schools of Business), международна асоциация с повече от 1500 членове в 90 страни, включително най-добрите бизнес училища в целия свят.
 • Сертифициран от 2007 г. от ANPAD, Бразилската академия по мениджмънт, демонстриращ, че преподавателските практики се базират на стандарти за качество.
 • Оценява се като ниво 6 (от 7) в CAPES (Координация за усъвършенстване на персонала във висшето образование, свързано с Министерството на образованието)
 • 10 изследователски стола
 • Партньорство с 42 бизнес училища по целия свят

Акредитации, сертификати и асоциации

Федерален университет в Рио де Жанейро

Федералният университет в Рио де Жанейро е основан през 1920 г. и е първият и най-голям федерален университет в Бразилия. Един от най-големите центрове на върхови постижения в преподаването и изследванията в страната и в Латинска Америка, мисията на университета е да осигури на бразилското общество средствата за доминиране, разширяване, култивиране, прилагане и разпространение на универсалната патримония на човешкото познание, за да действат като преобразуваща сила.

Местоположения

 • Rua Pascoal Lemme, 355 Cidade Universitária Rio de Janeiro - RJ, 21941-918, Rio de Janeiro

Програми

Въпроси