Keystone logo
Copenhagen Business School Executive MBA
Copenhagen Business School

Executive MBA

Copenhagen, Дания

21 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

DKK 425 000

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Поемете по-широки и по-предизвикателни лидерски позиции с увереност, когато завършите строгия CBS Executive MBA. Създаден, за да отговаря на ежедневните изисквания на бизнеса, тройно акредитираният CBS Executive MBA е инвестиция във вашето бъдеще, развива вашата база от умения, начин на мислене и увереност и ви подкрепя да направите следващия голям скок в кариерата си.

Уча. Развивайте се. Водя.

Процесът да станете - или да останете - лидер с високи резултати може да бъде сложен, изискващ растеж и развитие в много области. В същото време е лесно да се достигне плато; да достигнете точка, в която сте постигнали всичко, което можете в избраната от вас област. И така, как да докажете на себе си и на колегите си, че сте готови за следващата стъпка? Че имате способността да възприемете холистичния възглед, необходим за успешното водене на компанията към по-смело и светло бъдеще? Знаете, че сте готови да поемете по-големи предизвикателства, да прекарвате повече време в развитие и израстване, вместо да се фокусирате върху ежедневието. Сега е време за разследване.

Executive MBA от CBS ще ви покаже пътя.

Учете се от най-добрите

Тройно акредитирана (AMBA, EQUIS & AACSB) CBS EMBA е персонализирана програма с глобална перспектива, предоставяща възможност да изберете формата, който работи най-добре за вас.

Разработете доверена мрежа за поддръжка

Учете заедно с колеги от висок калибър от различни индустрии, различен опит и с различни гледни точки. Ще работите заедно, за да излезете извън зоните си на комфорт и да развиете уменията и групата за подкрепа, от която се нуждаете за пътуване към глобален успех.

Ръководете екипите си с увереност

Надграждайки основите на живота в организацията, ще се научите да анализирате ефективността, финансите и поведението на клиентите. И тогава ще се отдръпнете и ще погледнете по-голямата картина, превръщайки знанията, които сте събрали, в изпълнима стратегия за управление.

Подгответе се за успех с CBS Executive MBA.

Скандинавският път към вашия EMBA

Известна по целия свят със своя подход към управлението, растежа и иновациите, Дания е начело на групата, когато става въпрос за устойчивост и отговорно лидерство. И ще намерите тези ценности отразени във всичко, което правим.

Ние предлагаме гъвкави възможности за обучение, шанс да се съсредоточите задълбочено върху бизнес област по ваш избор и възможност да учите на три континента заедно с опитни бизнесмени от цял свят.

Ние предлагаме наистина глобален подход към вашето лично и професионално развитие, като същевременно запазваме скандинавските ценности и устойчивостта в основата на това, което правим.

Пътища към вашия EMBA

Учете за своя EMBA наведнъж в продължение на 21 или 25 месеца или се заемете с него на парчета с размер на хапка с нашия път на Executive Certificate. Ще имате гъвкавостта да започнете през май 2022 г. или да изчакате до септември 2022 г. Обичаме да ви даваме опции – защото знаем, че един размер рядко пасва на всички.

Практичен, гъвкав подход

Независимо дали искате да работите по програмата възможно най-бързо или сте готови да се ангажирате само с една част наведнъж, нашите опции за Executive MBA ще ви паснат.

Персонализиран EMBA

С ангажимент от средно четири дни на месец можете да избирате между два пътя: Executive MBA наведнъж; или поетапният подход чрез изпълнителни сертификати. Можете да изберете да започнете през май или септември.

Ще завършите своя Executive MBA с проекта за интегрирана стратегия, като изпробвате наученото в контекста на оперативен проблем от вашата собствена организация.

Като допълнение към основните предмети, вие ще можете да персонализирате своя опит, като изберете една от четирите концентрации, осигурявайки ви по-задълбочени познания в област по ваш избор.

Вземете своя EMBA наведнъж

Посветете се на 21 или 25 месеца силно развиващи се проучвания. Изберете началната си дата и изучете три термина за общо управление и един термин задълбочено по предмет по ваш избор, което ви дава цялостен поглед върху вашата организация и широк набор от умения, необходими, за да ви отведе до следващото ниво.

Избор на начални дати

Чувствате ли, че никога не е подходящият момент да предприемете крачката?

Предлагаме избор на начални дати за нашата EMBA програма. Можете да започнете с концентрация през май или да изберете да се присъедините през септември с термина: „Разбиране на организацията“.

Изпълнителни сертификати: поетапен подход

Ако смятате, че програмата EMBA е правилното развитие в средата на кариерата за вас, но не сте в състояние да се ангажирате с две години последователно обучение предварително, ние също предлагаме нашето изключително образование за ръководни кадри чрез сертификат. Ние предлагаме гъвкавост, за да можете да изберете правилното време, за да започнете. Завършете всеки самостоятелен семестр, получете изпълнителен сертификат и след това изберете дали или кога искате да преминете към следващия.

Следваща начална дата

Можете да започнете с първия си сертификат през май или септември. През май можете да изберете да се запишете в концентрация по ваш избор и да получите сертификат след завършване. През септември можете да изберете да се присъедините към Executive Certificate in General Management (петмесечен модул). Вашият сертификат може да бъде самостоятелен или да стане трамплин към следващия ви сертификат.

Гъвкаво обучение за ръководители

В CBS ви предлагаме модулна опция за вашата Executive MBA. Всеки изпълнителен сертификат е самостоятелен като бизнес квалификация, което означава, че ще намерите стойност в изучаването им поотделно. Но проправете си път през всички тях и ще получите своята EMBA степен заедно с вашите колеги. След завършване на последния срок, Управление на стратегическото изпълнение, ще спечелите CBS Executive MBA степен.

Избор от сертификати

Наличните сертификати са:

 • Сертификат за изпълнителен директор по общо управление
 • Изпълнителен сертификат по бизнес анализ и лидерство
 • Изпълнителен сертификат в концентрация по ваш избор
 • Управление на стратегическото изпълнение + Проект за интегрирана стратегия

Вашият EMBA опит

Със своя иновативен персонализиран подход нашият EMBA ще ви позволи да развиете знанията си в областите, които ще ви бъдат от най-голяма полза, започнете на дата, която ви подхожда, и учете с подходящо темпо. CBS EMBA е нещо повече от просто ускоряване на кариерата. Става дума за вдъхновение и сътрудничество. Става дума за това да се научите да ръководите вашата организация по по-холистичен и устойчив начин.

Прегърнете скандинавския начин

CBS е основана на скандинавските бизнес ценности, известни по целия свят с уникалното си влияние върху стила и културата на управление. CBS предлага вдъхновяваща среда за лидери, които искат да се настроят за дългосрочен успех, като са начело на устойчивите бизнес практики и авангардни изследвания в тази област.

Нашите бизнеси предоставят креативност, иновации и растеж в свят, който е все по-бърз и управляван от данни. Те смятат обществото и неговите хора за толкова важни, колкото печалбите. И те търсят разнообразието и ползите, които то носи.

Учете на три континента

Нашата EMBA е наистина глобална като перспектива, като модулите се провеждат в шест града по света. Ще имате възможност да научите за нови култури, нови начини на работа и нови перспективи, които да вдъхновят и информират вашия развиващ се лидерски стил.

Възползвайте се от малките класове

CBS EMBA е предназначена да гарантира, че ще се възползвате от връзките, които правите, и мрежите, които създавате. Учете заедно с ръководители от разнообразна комбинация от индустрии и среди в интимна обстановка, която ще ви позволи да се възползвате от ценни разговори и личното внимание на опитен персонал и ментори.

Приложете наученото направо на практика

Като ви позволяваме да избирате случаи и изпитни проекти от вашата собствена организация, ние ви позволяваме да приложите новооткритите си знания направо на практика. Научете как да се отдръпнете и да оцените по-голямата картина, да ръководите екипите си стратегически и да създадете незабавна възвръщаемост на инвестициите за вашия работодател.

Изключителна среда за учене

Учебната среда в CBS е проектирана да вдъхновява иновациите и да насърчава креативността. Тук ще намерите модерни открити пространства, наводнени с естествена светлина и панорамна гледка към парка отвън. И е само на кратка разходка до съоръженията от световна класа на основния ни кампус.

Изключителни съоръжения в сърцето на Копенхаген

Програмите Executive MBA се помещават в Råvarebygningen, бивш обитаван от Royal Copenhagen Porcelain, преди да бъдат превърнати в спечелен от конкурса дизайн от Henning Larsen Architects. Всъщност всяка от нашите сгради има уникален архитектурен стил и атмосфера, което прави CBS много специално място.

Подкрепа за вашето обучение

В CBS предоставяме всичко възможно, за да ви помогнем да успеете в обучението си. Ще получите достъп до нашите ненадминати библиотечни ресурси (нашата библиотека е също Националната библиотека за бизнес икономика на Дания), специална онлайн платформа, най-съвременни съоръжения и зони за прекъсване, предназначени да оптимизират обучението и да вдъхновят страхотни дискусии и презентации.

Холистични възможности за обучение

Като участник или възпитаник на Executive MBA ще имате достъп до ексклузивни MBA събития. Те ще отразяват различните теми, които могат да повлияят на вашата професионална кариера и са предназначени да ви помогнат да развиете цялостно мислене, което е толкова жизненоважно за успеха.

Факултет от световна класа

Ще се възползвате от разнообразния подход на преподаване на нашите собствени опитни професори и лектори, съчетани с известни академици от други водещи университети и бизнес училища.

Известни и изтъкнати професори

Нашите базирани в CBS преподаватели са едни от най-видните и изтъкнати академици в страната, ако не и в света. По същия начин нашите външни членове на факултета са избрани не само заради техния академичен опит, но и заради техния глобален опит и проницателност.

Нашият подход към преподаването

Факултетът Executive MBA ще ви преведе през нашия строг подход към казуси и извън него със симулации, дебат, учене чрез преживяване, дискусии с мениджъри на място, фирмени проекти и международни модули.

Техните методи на преподаване са предназначени да ви помогнат да увеличите максимално стойността на времето си с нас и да гарантират, че ще развиете широк набор от умения, които ще гарантират, че сте готови за тази стъпка, която бихте искали да предприемете.

Местоположение Копенхаген

Разположен в туптящото сърце на региона Йоресунд, Копенхаген е оживен бизнес център и дом на голямо разнообразие от компании, предлагащи многобройни възможности. Може би още по-добре, Копенхаген също е прекрасно място за живеене – качеството на живот е високо, зелените площи са лесно достъпни и по-голямата част от населението използва велосипеди, за да се придвижва, определяйки стандартите за живот с ниски емисии.

Живот в Копенхаген

Оживен и очарователен град, Копенхаген редовно е избиран сред най-добрите градове в света за живеене и работа. И с основание. Защо? Ето и бижутата в короната на Копенхаген:

 • Сигурност и сигурност: градът има едно от най-ниските нива на престъпност в света.
 • Зелен град: Копенхаген е световно известен с това, че води дневния ред за устойчивост в транспорта, енергията, управлението на отпадъците и други аспекти на градското развитие.
 • Култура на колоездене: повече от една трета от населението пътува с велосипед и има повече от 390 км обозначени алеи около града.
 • Ефективен обществен транспорт: подземната система на града получи наградата за най-доброто метро в света.
 • Най-добрите ресторанти в света: Копенхаген е дом на десет ресторанта, които са получили награди Michelin – страхотна новина за кулинарния изследовател!

Освен това Дания предлага едни от най-оптималните условия за бизнес, като е избрана за най-лесното място в Европа за правене на бизнес от Световната банка 2012-2019.

Устойчивост в бизнеса

Дания и Копенхаген са в челните редици, когато става въпрос за развитие на устойчиви бизнес практики. Ето защо няма по-добро място от CBS за разширяване на знанията ви в рамките на тази далновидна дисциплина.

Защо устойчивостта има значение

Ние, като глобално общество, осъзнаваме факта, че трябва да се грижим за нашата планета и за общностите и хората около нас. И не само в личния си живот трябва да дадем своя принос. Компаниите и организациите имат огромна роля, за да гарантират, че устойчивият бизнес е на върха на дневния ред, а потребителите, инвеститорите и заинтересованите страни все повече ги държат отговорни.

Неразделна тема в нашата MBA

Ние вярваме, че бизнес лидерите на утрешния ден трябва да поддържат и одобряват устойчиви, отговорни и етични бизнес ценности. Ето защо ще откриете, че корпоративната устойчивост е една от ключовите теми, които си проправят път през нашата програма. Тъй като управлението на вашия бизнес по устойчив начин не е прищявка, това е дългосрочна стратегия, която трябва да бъде интегрирана във всички отдели. КСО е неразделна част от успеха на вашия бизнес и никога не трябва да бъде само закъсняла мисъл.

Какво ще научите

По време на курса ще откриете как корпоративната отговорност се преследва като основна стратегия от нивото на борда надолу, как плоските организационни структури и равенството между половете в лидерството могат да насърчат фирмени култури, изградени на доверие и уважение, и как обществените политики подкрепят инициативите за устойчивост от самото начало- прозорци към зрели организации.

Най-важното е, че ще овладеете уменията и стратегиите, за да успеете в тази критична сцена и да прегърнете бъдещето на модерния бизнес по устойчив начин.

Структура на програмата

Без значение дали избирате директния път към вашия EMBA, или искате гъвкав подход към сертификата, вие ще изучавате едни и същи основни курсове заедно с вашите талантливи колеги.

Внимателно проектирана програма

Нашата програма EMBA е предназначена да изгражда знания и умения по структуриран начин.

Започвайки с разглеждане в дълбочина на основите, които влияят на вашата организация отвътре навън, ще преминем към изучаване на онези елементи, които могат да окажат влияние върху вашия бизнес и средата, в която работи. И в последния семестър ще съберем всичко заедно с разбиране за това как вашите новооткрити MBA умения могат да бъдат използвани за създаване и управление на стратегии за бъдещ успех на организацията.

Термин 1 - Разбиране на организацията

Този термин ще ви даде инструментите за по-задълбочено разбиране на основите на организационното поведение.

По време на този първи семестър ще получите солидна основа в основните икономически и счетоводни принципи и ще помислите как можете да използвате новооткритите си знания за решаване на управленски проблеми, ефективно използване на ресурсите и информиране за ключови решения във вашата организация.

В курса „Управленска икономика“ ще научите как да ценообразувате продукти и услуги, да разбирате конкурентните взаимодействия на пазара и също така да придобиете представа за търговете и обществените поръчки, както и за дизайна на стимулите.

Ще разгледаме важната тема за дигитализацията, изследвайки най-добрите начини за извличане на стойност от множеството налични данни в среда, която е несигурна и постоянно променяща се.

И накрая, ще се заемем с първата от нашите теми за устойчиво лидерство. Работейки със съвременните лидерски теории и практики, вие ще започнете да разбирате по-добре собствената си позиция, както и как да управлявате своите човешки ресурси по-ефективно и ефикасно.

През този срок ще пътуваме до Шанхай.

Срок 2 - Проучване на средата на организацията

Този термин развива вашите знания и аналитични умения, за да успеете във вашата пазарна среда.

Сега е време да проучите съвременните маркетингови техники, които ви позволяват да разберете по-добре как да анализирате поведението на потребителите и по този начин да генерирате по-високо търсене за вашите продукти или да се адаптирате към изискванията на пазара.

Ще разгледаме как макроикономиката и финансовите пазари оформят средата, в която работи вашата организация, както и ще научим как си взаимодействат организациите и инвеститорите и какви опции съществуват за финансиране на техните дейности.

И ние ще надграждаме курса по лидерство от първия срок, като ви даваме време да обмислите собствените си лични лидерски предизвикателства.

През този срок ще пътуваме до Лондон/Франкфурт и Чикаго.

Персонализирайте вашите EMBA: концентрации

Като част от вашия CBS EMBA, вие ще можете да избирате от четири ключови области на обучение или концентрации: цифровизация, предприемачество, управление и устойчивост или финанси.

Всяка концентрация ще включва два до четири тясно интегрирани курса с един финален изпит в края.

Термин 3 - Управление на стратегическото изпълнение

Последният срок ви предоставя „инструменти за промяна“ и ви насърчава да използвате вашите MBA инструменти, за да разработите стратегия за вашата организация.

Този последен срок е за консолидиране и надграждане на знанията, които сте придобили, като ви дава умения да станете ценен член на стратегическия лидерски екип на вашата организация.

Вие не само ще анализирате конкурентното позициониране на вашата организация и ще използвате това за информиране при вземането на стратегически решения, но също така ще подобрите възможностите на вашата организация по отношение на управлението на иновациите в процеса.

Ще откриете също, че отдаваме огромно значение на нашите дискусии около устойчивостта - вземане на стратегически решения по начин, който създава стойност за обществото като цяло, а не само за корпорациите, които обслужват.

През този срок ще пътуваме до Мумбай.

Проект за интегрирана стратегия

В края на вашето обучение ще получите шанса да приложите на практика подобрения си набор от MBA умения, когато изберете проблем, който засяга вашата собствена организация и използвате теориите и техниките, които сте научили, за да създадете ефективна стратегия, както и изключително важни план за изпълнение.

Персонализирайте своя EMBA

Гмурнете се по-дълбоко в област, която смятате, че ще бъде от най-голяма полза за вашите кариерни стремежи и вашата организация. Или задоволете търсенето на знания, като просто изберете концентрацията, която ще намерите за най-интересна. Посоката, която ще изберете зависи изцяло от вас.

Съгласувайте своя EMBA с вашите кариерни цели

Като част от вашия CBS EMBA ще можете да избирате от четири концентрации: цифровизация, предприемачество, управление и устойчивост или финанси.

Всяка концентрация ще включва два до четири тясно интегрирани курса с един финален изпит в края.

Можете също така да изберете да вземете допълнителни избираеми курсове в нашето партньорско училище ESADE в Барселона.

Научете повече за концентрациите по-долу.

Дигитализация

Предоставя ви практически инструменти за стимулиране на промяната в цифровата икономика.

Научете се да възприемате иновациите и да използвате възможностите на цифровите технологии, за да информирате вашето стратегическо мислене и да трансформирате всяка област на бизнеса.

Ще обсъдите заплахите от прекъсване, новите участници на пазара и глобалните платформени компании, както и ще научите как да използвате данни, за да проправите пътя напред, как да мотивирате и управлявате цифрова работна сила и как да действате, за да предотвратите и контролирате щетите от кибератаки, каквито видяхме да удрят големи предприятия през последните години.

Примери за курсове: Дигитални платформи, Стратегии за иновации в дигитален свят, Управление на цифровата работна сила, Модели за дигитална доставка

Управление и устойчивост

Разберете значението на корпоративното управление и устойчивостта за лидера на бъдещето.

Ще проучим необходимостта от силно лидерство в разбирането на бизнес рисковете и възможностите в епохата на устойчивост; управление на съответствието и значението на етичния подход; необходимостта от проектиране на системи за производство и доставки по по-устойчив начин, както и необходимостта от привличане на финансиране и инвестиране за разширяване на дългосрочния бизнес принос към една устойчива икономика.

Примери за курсове: лидерство и корпоративно управление, съответствие и управление на риска, кръгова икономика и устойчиви вериги на доставки, устойчиви финанси

Предприемачество

Ценни инструменти за стартиращи и утвърдени компании, изправени пред трансформация.

Разберете ключови аспекти на предприемаческото пътуване заедно с рамки и методи, които да ви помогнат да управлявате неизбежната несигурност.

Ще научите как да използвате дизайнерското мислене, за да формулирате и картографирате своята предприемаческа визия, както и как да създадете бизнес модел, ориентиран към стойността, да ангажирате заинтересованите страни в процеса и да изградите стратегия за платформа, за да оформите пазара около вашата иновация. Ние ще използваме приложни, практически проекти и ще работим по общи предизвикателства със стартиращи фирми, ориентирани към иновациите, в лабораторията по предприемачество.

Примери за курсове: Създаване на рискови проекти: Предприемаческият процес, Разрушаване на платформата и бизнес модели, базирани на платформа, Лаборатория за предприемачество, Ресурси за мащабиране: Ангажирайте се с иновационната екосистема

Финанси

Разберете как компаниите финансират своите операции и инвестиции, като същевременно контролират рисковете и изпълняват очакванията на своите заинтересовани страни.

Ще разгледаме как предприемачите финансират стартиращи фирми и как организациите набират средства както вътре, така и извън организираните пазари; начините за контрол на стратегическите и финансовите рискове; как да оцените своята или друга компания; и как можете да се възползвате от възможностите, предоставени от международните финансови пазари.

Примери за курсове: Частен капитал и рисков капитал, Стратегическо управление на риска, Оценка и сливания и придобивания, Международен финансов мениджмънт

Влияние на кариерата

Изберете да учите за CBS Executive MBA и отворете вратата към свят от възможности. Това важно решение не само ще ви бъде от полза до края на кариерата ви, но и вашата организация ще спечели от вашето повишено разбиране от първия ден.

Увеличете заплатата си

Financial Times класира CBS Executive MBA на 54-то място в световен мащаб. Последното им класиране разкрива, че анкетираният клас е увеличил заплатите си с 45% през трите години след дипломирането си от CBS EMBA.

Създайте ROI от първия ден

Използвайки примери от реалния живот, ние ви позволяваме да приложите наученото директно към вашата роля и вашата организация. Проектите и заданията, и по-специално окончателният проект за интегрирана стратегия, ви позволяват да идентифицирате конкретен проблем във вашата организация, който се нуждае от внимание, да го анализирате и да създадете стратегическо решение и план за изпълнение.

Така че това не само ще означава, че вашите новооткрити умения е по-вероятно да се запазят, вашата организация ще види незабавна възвръщаемост на инвестициите от тяхното спонсорство.

Постигнете личните си кариерни цели

Като участник в CBS EMBA, вие ще имате индивидуален достъп до нашия опитен CBS MBA Career Manager. Ще можете да персонализирате своя опит, за да получите помощ при планиране на кариера, поставяне на цели, възможности за развитие и лична марка и работа в мрежа. Можете също така да получите представа как да използвате своя EMBA в текущата си организация.

Вземете Global Insight

Пътуването в чужбина, за да изучавате конкретни модули, ще ви даде знания от първа ръка за това как бизнесът работи в някои ключови международни бизнес горещи точки. Получете разбиране за културата и логистиката на работа с компании, базирани в тези и други глобални местоположения.

Развивайте доверени мрежи

Разширете мрежата на вашата компания благодарение на широката гама от съучастници и възпитаници, които ще срещнете. Това са вашите бизнес възможности за бъдещето.

Международно признание

CBS Executive MBA принадлежи към изключителна група от глобални бизнес училища, които притежават тройна акредитация от присъждащите органи AMBA, EQUIS и AACSB. Това ни отличава от нашите колеги и гарантира, че Executive MBA степен от CBS е призната, уважавана и възнаградена в световен мащаб.

Акредитациите и класирането не са само възможността да поставим хубави лога на нашия сайт. За нас това е чувство на гордост. Това е уверението, че правим това, което правим по глобален стандарт; и мотивацията да продължите да се стремите към подобрение.

Тези награди са доказателството, че можете да ни се доверите, за да ви дадем инструментите и уменията, от които се нуждаете, за да достигнете следващия етап от кариерата си.

Глобални класации и акредитации

Нашата тройно акредитирана програма е класирана сред най-добрите EMBA програми в света от Financial Times и QS Global EMBA Rankings.

Асоциацията на MBA, AMBA

През 2007 г. CBS стана първият университет в Дания, който получи акредитация от AMBA, подчертавайки неговия международен авторитет и статут. Броят на наличните MBA квалификации по света вече е хиляди, но само малък процент от тях биха получили акредитация, ако бъдат подложени на строгите международни критерии на AMBA.

Акредитацията от Асоциацията на MBAs идентифицира програмите като най-добрите съществуващи. В един претъпкан и сложен пазар, акредитацията AMBA предоставя надежден списък от щателно тествани програми и гарантира, че инвестициите на студентите се възнаграждават с най-доброто налично бизнес образование.

Европейска система за подобряване на качеството, EQUIS

CBS е акредитирана от EQUIS от 2000 г. Акредитацията EQUIS се присъжда на бизнес училища въз основа на общо качество, като се взема предвид нивото на интернационализация на бизнес училището. EQUIS оценява институциите като цяло. Той оценява не само програмите за дипломи, но всички дейности и подразделения на институцията, включително изследвания, звена за електронно обучение, предоставяне на образование за ръководни кадри и разпространение на общността.

Асоциацията за напредък в колегиалното училище по бизнес, AACSB

През август 2011 г. CBS беше първото училище в Скандинавия, което получи акредитация AACSB. Стандартите за акредитация се използват като основа за оценка на мисията, операциите, квалификациите и приноса на преподавателите, програмите и други критични области на бизнес училището. Акредитацията на AACSB гарантира на учениците и родителите, че бизнес училището предоставя висококачествено образование. Той също така гарантира на работодателите, че завършилите бизнес училища, акредитирани от AACSB, са готови да се представят в първия ден.

Освен това, акредитацията на AACSB предоставя много предимства на преподавателите и персонала в акредитираните училища, като привлича студенти с по-високо качество, предоставя по-големи възможности за научни изследвания и позволява глобално признание.

Глобалният алианс в обучението по мениджмънт, CEMS

CEMS е стратегически съюз на водещи бизнес училища и мултинационални компании. Първата му мисия е да установи глобален стандарт за високи постижения за магистър по управление с предварителен опит. Основан през 1988 г. в Европа, CEMS осигурява глобалната лига от лидери на пазара за магистърски програми преди опит и не може да бъде равен по отношение на репутацията на своите членове: 28 академични институции от световна класа си сътрудничат заедно с над 70 корпоративни партньори и 4 неправителствени организации да предложи на международни, следдипломни студенти уникална комбинация от висококачествено образование и професионален опит.

Партньорство в международния мениджмънт, PIM

PIM, Partnership in International Management, е консорциум от водещи международни бизнес училища, основан през 1973 г. Всяка институция-член представлява най-високата степен на върхови постижения в областта на бизнес администрацията и управлението, демонстрира лидерство в своя географски регион и предоставя MBA или еквивалентна на висше образование степен по мениджмънт.

Допускане

Кандидатстването за CBS EMBA е важно решение, за което ще искате да сте сигурни, че разполагате с цялата необходима информация. Тук ще намерите цялата информация, свързана с вашата кандидатура, крайни срокове и такси за програмата тук. Но също така много бихме искали да чуем от вас, за да ви дадем подходящи насоки - просто се свържете.

Насърчаване на разнообразието

По-голямото разнообразие означава по-богат учебен опит. Ето защо ние търсим разнообразен клас, който черпи от различни образователни и професионални среди.

Приемът в програмата CBS Executive MBA е силно конкурентен и нашият процес на подбор е строг, за да осигури само най-висок калибър от участници. Ние оценяваме всеки кандидат въз основа на неговите настоящи и потенциални способности и нашата приемна комисия търси доказателства за академични постижения, както и професионални постижения.

Вашата текуща роля и служебни отговорности, съчетани с вашия ангажимент към ученето, ще бъдат внимателно разгледани по време на процеса на прием.

Имате ли това, което търсим?

За да се присъедините към нашата водеща Executive MBA програма, ще ви трябва следното:

 • Диплома от университет или бизнес училище* (бакалавърска степен или диплома за висше образование по бизнес администрация – HD)
 • Минимум три години управленски опит**
 • GMAT, GMAC Executive Assessment, GRE или добро представяне в CBS MBA Admissions Test***
 • Подкрепа от вашата организация
 • Лично интервю с приемната комисия на CBS

* От кандидатите, които не са придобили бизнес степен, се очаква да притежават професионални познания по бизнес икономика, макроикономика и статистика на ниво, еквивалентно на част 1 от програмата HD.

** Кандидати на старша длъжност, които имат ясен път за ускоряване на кариерата си и подкрепата на своя работодател за постигане на тези цели.

** Кандидати, които могат да демонстрират опит в управлението на проекти, бюджети, процеси или хора за продължителен период от време.

*** Тестът за прием се провежда в CBS в комбинация с личното интервю.

Процедура за кандидатстване

Ние практикуваме текуща политика за прием и ви насърчаваме да кандидатствате веднага щом вземете решението си.

Срокове за кандидатстване

Ние практикуваме текуща политика за прием и ви насърчаваме да кандидатствате веднага щом вземете решението си. Крайните срокове и процесът на кандидатстване са описани тук.

За да започнете обучението си през май 2022 г.:

 • Първи краен срок за кандидатстване: 15 декември 2021 г
 • Втори краен срок за кандидатстване: 15 февруари 2022 г
 • Краен срок за кандидатстване: 4 април 2022 г

За да започнете обучението си през септември 2022 г.:

 • Първи краен срок за кандидатстване: 15 февруари 2022 г
 • Втори краен срок за кандидатстване: 3 май 2022 г
 • Краен срок за кандидатстване: 1 август 2022 г

Такси и финансиране

Може да бъде предизвикателство да осигурите финансите. Тук ще намерите информация относно таксите, финансирането и средствата.

Такси и разноски

Таксата за обучение за Executive MBA програмата е 425 000 DKK, платима на шест вноски за две бюджетни години.

При прилагането на поетапния подход, известен като CBS Executive Certificates, цената е както е описано:

 • Изпълнителен сертификат за общо управление: 105 000 DKK
 • Изпълнителен сертификат по бизнес анализ и лидерство: DKK 135 000
 • Концентрация: DKK 60 000
 • Управление на стратегическото изпълнение: DKK 145 000
 • Общо: 445 000 DKK

Таксата за обучение включва всички разходи, свързани с вашето обучение, с изключение на настаняването в Копенхаген, самолетни билети, пътна застраховка и други пътни разходи. За граждани извън ЕС има данък за обучение в размер на 15 400 DKK, наложен от датското правителство.

Моля, имайте предвид, че таксата за обучение подлежи на промяна както в цената, така и в планирането на програмата.

Фирмено спонсорство

Участниците в Executive MBA са склонни да бъдат частично или изцяло спонсорирани от своите работодатели. Ние не изискваме официална декларация за подкрепа от вашия работодател, но е важно да получите одобрението на вашия работодател, особено когато става въпрос за отделяне на време от работа.

Executive MBA ще осигури много предимства както за вас, така и за вашия работодател. Ако желаете подкрепа за изграждането на убедителен бизнес случай, ние ще се радваме да ви помогнем, като ви предоставим убедителни резултати и солидни доказателства, базирани на минали резултати на участниците.

Моля, свържете се с нас за информация.

Финансиране на вашия EMBA чрез удръжки от брутна заплата

Ако сте наети в Дания, може да сте в състояние да финансирате своя EMBA чрез удръжки от заплата при източника (известни като схеми за брутно заплащане, преструктуриране на заплатите или гъвкав пакет на заплащане).

С тази схема цената на обучението първоначално ще бъде платена от вашия работодател и впоследствие ще излезе от вашата брутна заплата преди данъци. Повече информация относно схемата за приспадане на брутната заплата можете да намерите на началната страница на датските данъчни власти тук и тук (на датски).

Датският морски фонд

Датският морски фонд подкрепя инициативи, които служат за развитието на датската морска индустрия. Ако работите в тази индустрия, може да имате право на финансиране.

Студентски препоръки

„Уверен съм, че взех правилното решение при избора на CBS EMBA. Комбинацията от висококачествено преподаване и мрежа от подкрепящи връстници беше ценна досега и ме кара да очаквам с нетърпение това, което предстои.“Мунир Буазар, ръководител на транспорта, звено за управление, отдел за доставки на Unicef, участник в CBS EMBA.„По-цялостната перспектива на организационните двигатели ми позволи да вземам по-добри решения за нашия бизнес и нашите клиенти.“Trine Storgaard Nielsen, ръководител на продажбите Twill - компания за иновации на Maersk, завършил CBS EMBA.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Класации

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • Изпълнителен магистър по бизнес администрация (EMBA) - онлайн
  • Online
 • EMBA изпълнителен магистър по бизнес администрация във финансовите науки
 • EMBA изпълнителен магистър по бизнес администрация във финансовия мениджмънт