© Eva Dang
BPP University

BPP University

BPP University

Представление

През септември 2007 г. BPP University направи история, като стана първата публична компания в Обединеното кралство, получила правомощия за присъждане на степени.

Този процес включваше подаване на подробно заявление до Агенцията за осигуряване на качеството (QAA) за висше образование в Обединеното кралство, която действаше от името на Службата за студенти. Уникалният подход на BPP University е образованието, което е академично строго, но също така основано на практическо приложение, което е много подходящо за нашите студенти, заинтересовани страни и индустрия.

През 2020 г. на BPP University бяха предоставени неограничени правомощия за присъждане на степени (TDAP) съгласно новата регулаторна рамка на Службата за студенти (OfS). Възлагането на безсрочен TDAP, което влезе в сила на 1 септември 2020 г., признава академичната почтеност на университета като зряло висше учебно заведение със строги стандарти и академично управление.

В него се обучават около 15 000 студенти, които учат в 13 центъра, в осем места в Англия и онлайн по целия свят. 70% са на пълен работен ден, над 84% са в следдипломни програми.

BPP University училища

Имаме четири училища, насочени към право, бизнес и технологии, медицински сестри и здравеопазване.

Юридически факултет BPP University

Едно от водещите юридически факултети в Обединеното кралство, с над 25 години опит в предоставянето на професионални правни квалификации. На нас се доверяват много от най-влиятелните адвокатски кантори и обучаваме амбициозни адвокати от над 150 организации.

В челните редици на иновациите в юридическото обучение, ние гледаме напред, а не назад. Ние изграждаме и оформяме правни кариери за бъдещето.

Тъй като пътят към това да станете адвокат се променя, ние сме водещи в разработването на новаторски подход към SQE, който нашите клиенти ни казват, че вече ни отличава от нашите конкуренти.

Като се фокусираме върху пригодността за заетост и развиването на умения като юристи, ние даваме на студентите предимство да осигурят договори за обучение и ученици. Нашата статистика за заетостта е доказателство за това.

Юридическият факултет на BPP University е базиран в два центъра в Лондон (в сърцето на „легалния“ Лондон в Холборн и на Southbank във Waterloo) и центрове в Бирмингам, Бристол, Кеймбридж, Лийдс и Манчестър.

BPP University Business School

BPP University Business School осигурява висше образование за амбициозни счетоводители, банкери и мениджъри.

Нашите програми са пригодени за нуждите на днешния бизнес климат, преподавани от експерти в индустрията, които предоставят програми на различни нива и училището работи с широк спектър от професионални организации, включително ACCA, ICAEW, CMI, CFA, CIPD и Chartered Banker, за да гарантира че всички наши програми са пряко свързани с желаните професионални квалификации.

Технологично училище на BPP University

Признавайки въздействието на технологиите върху нашите партньори клиенти, ние създадохме специално училище по технологии, за да подкрепим нашите клиенти с тяхната „цифрова трансформация“.

Обединяваме нашия опит в технологиите, анализите и финансовото моделиране, за да предоставим висококачествени програми за обучение.

Ние предлагаме квалификации за данни и технологии на всяко ниво, вариращи от еднодневни кратки курсове до чиракувания, които се облагат с налог и чиракуване, до квалификации за магистърско ниво.

BPP University

От 2018 г. Училището по медицински сестри се ангажира да предоставя практическо обучение по медицински сестри и здравни грижи, като същевременно постига правилния баланс между академична теория и практическо обучение. Вярваме, че най-добрият начин да станете медицинска сестра е да го изпитате, поради което нашите курсове ще подкрепят вашето професионално и академично развитие.

Работейки в сътрудничество с ключови партньори в NHS и частния сектор на здравеопазването, BPP University School of Nursing има за цел да произвежда здравни специалисти, които отговарят на нуждите и емоционалните изисквания на ключови групи пациенти - в области като психично здраве, затруднения в ученето и деца и младежи хора. Брилянтните кадри са жизнената сила на здравната професия и ние помагаме за тяхното създаване.

BPP University School of Nursing работи от нашите центрове в Лондон Ватерло и Лийдс и от следните места на NHS Trust:

 • Ротеръм Донкастър и тръст на NHS Foundation South Humber
 • Университетска болница Саутхемптън NHS Foundation Trust
 • Hampshire Hospitals NHS Foundation Trust (Базингстоук и болница в Северен Хемпшир и Кралска болница в окръг Хемпшир)
 • Тръст на фондация NHS за обща болница в Кетъринг

BPP University

BPP University School of Health предоставя на студентите знанията и практическите умения за професионална кариера в здравеопазването. Базирана в Лондон, Бирмингам и Манчестър, BPP University School of Health предоставя висше образование, което е проектирано в сътрудничество с експерти в областта. Това гарантира уместност и възможности за заетост на студентите в този раздел.

Нашата методика за обучение в 5 стъпки

В BPP всички наши програми използват нашата иновативна учебна рамка, фокусирана изцяло върху оценяването и успеха в кариерата. Той напредва учащите през тяхното обучение в пет последователни стъпки:

1. Подгответе се

Това е етапът, в който обучаемите изграждат знания, за да подкрепят своята програма, като получават редовна обратна връзка за напредъка си. Те посещават лекции и семинари, изнасяни лице в лице или чрез онлайн класната стая на живо за дистанционно обучение на живо.

За някои курсове използвахме експертните познания в нашите сектори, за да създадем методологии за обучение, фокусирани върху кариерата и успеха на изпитите.

2. Кандидатствайте

Сега учащите прилагат знанията, които са развили, към задачи от реалния свят. Ние възпроизвеждаме процеси и системи, използвани в практиката и оценки, за да предоставим нашето обучение, включително:

 • Нашата среда за виртуална практика (VPE), персонализирана платформа, симулираща реалистични сценарии в адвокатски кантори и адвокатски камари, позволява на студентите по право практически да прилагат новите си знания.
 • Ние предлагаме платформи за изпитни практики, които симулират изпити и оценки, за да дадем на нашите учащи невероятно реалистична възможност да практикуват преди действителния си изпит
 • Програмите за чиракуване са изградени около практически мисии, задачи и упражнения за контекстуализиране на обучението
 • Студентите по медицински сестри и здравни грижи завършват клинични упражнения и стажове
 • Студентите по данни и технологии работят през своята програма, използвайки бизнес симулации – примери за предприемачество в реалния свят и казуси, за да практикуват умения за изграждане на бизнес и да използват стандартен за индустрията софтуер, за да приложат своето обучение.

3. Сътрудничество

Това помага на учащия да оформи и усъвършенства своето разбиране чрез дискусия, тестване и изпълнение на по-напреднали практически и реалистични задачи. Това също помага да се развият ценни умения за работа в екип.

Учещите се водят през този етап с обширна подкрепа от треньори, програмни съветници и екипи за поддръжка, които предоставят интервенции, за да помогнат на обучаемите в точното време, с правилното ниво на подкрепа. Те остават свързани помежду си в нашия виртуален кампус, BPP Community. Тази онлайн платформа предлага чудесен начин да участвате в социални събития, да слушате гост лектори, да споделяте интереси и други.

4. Консолидирайте

Този етап гарантира, че обучаемите вграждат своите знания, така че да могат да бъдат съхранени в тяхната дългосрочна памет. Той също така предоставя много възможности за практикуване на извличане и прилагане на тези знания чрез изпълнение на задачи и тестове за ревизия.

Нашият богат опит в предоставянето на онлайн обучение означава, че имаме богата представа и разбиране за представянето на нашите учащи и индикаторите, които можем да измерим, за да предвидим вероятността за успех.

Чрез идентифициране на тези поведения, нашите преподаватели и екип за поддръжка могат да се намесят, когато е необходимо и да предоставят целенасочена и подходяща подкрепа. Това води до подобрена степен на завършване и успешно преминаване за нашите учащи и дава обратна връзка в начина, по който провеждаме курсовете си, използвайки нашата методология Momentum.

5. Оценка

Учениците непрекъснато ще преминават през тези различни етапи, докато не бъдат оптимално подготвени за своите оценки.

Наред с оценките лице в лице, ние предлагаме и редица опции за цифрова оценка.

Местоположения

Местоположения
 • London

  BPP, Aldine Place, 142-144 Uxbridge Road, W12 8AW, London

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
 • London

  Fitzwilliam House 2 St Mary Axe, EC3A 8BF, London

  • London

   London Holborn 68-70 Red Lion Street, WC1R 4NY, London

   • London

    BPP Professional Education 4th Floor 3 London Wall Buildings, EC2M 5PD, London

    • London

     BPP University 137 Stamford Street, SE1 9NN, London

     • Birmingham

      BPP University 32-34 Colmore Circus, B4 6BN, Birmingham

      • Doncaster

       BPP UniversityRDaSH Almond Tree Court Tickhill Road, DN4 8QN, Doncaster

       • Leeds

        BPP University Whitehall 2 Whitehall Quay, LS1 4HR, Leeds

        • Manchester

         BPP University St James Building 79 Oxford Street, M1 6FQ, Manchester

         • Bristol

          BPP University Queen Square Grove Avenue, BS1 4QY, Bristol

          • Cambridge

           BPP University Third Floor Lion House Lion Yard, CB2 3NA, Cambridge

           • London

            London, Великобритания

            Въпроси