Keystone logo
BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

Представление

BMI, в своите образователни програми, хармонизира академични/теоретични знания с практически опит от света на бизнеса и визионерска гледна точка от успешни ръководители и лидери. По този начин дава възможност на участниците да разширят своята перспектива, да преразгледат своите бизнес подходи и да подобрят своите управленски прозрения. В корпорация с водещи университети, институции и обучители, както и с вдъхновяващи бизнес ръководители, консултанти и лидери, BMI следи отблизо нуждите от обучение на света на бизнеса и предоставя програми за обучение и развитие, които отговарят на днешните и бъдещите нужди на хората и организации.

BMI има четири основни отдела и осем академични звена за сегментиране на своите програми, за да предостави правилните решения за специфични нужди от обучение и развитие. Четирите основни подразделения на нашите услуги за обучение и развитие са;

  • Отворена платформа (отворено записване / краткосрочни, специализиращи курсове)
  • Executive Education (Програми за развитие за мениджъри от средно до висше ниво)
  • Срещи на върха и конференции (C-Summit Series & Conferences and Meetings)
  • Персонализирани/корпоративни програми (специализирани решения за организации)

Опит и ноу-хау

Създадено през 2004 г., BMI е уникалното бизнес училище в Турция, действащо като мост между академичния свят и света на бизнеса. От основаването си BMI е проектирал повече от 700 програми в партньорство с повече от 10 водещи университета, давайки възможност на професионалистите да развият кариерата си. Днес възпитаници на повече от 12 000 души се отличиха в различни експертни и управленски предмети, като участваха в BMI отворени програми за записване и образователни програми за ръководители.

В продължение на повече от 15 години BMI предоставя специално разработени персонализирани програми за различни организации и допринася за техния успех и устойчивост във времето. Досега сме предоставили услуги за обучение и развитие за повече от 600 различни компании и сме извършили повече от 8 000 дни предоставяне на професионално обучение и развитие.

Корпоративни / персонализирани програми

BMI, упълномощен от задълбоченото ноу-хау и опит, натрупан от BMI чрез отворена платформа, обучение на ръководители и управленски конференции, предоставя персонализирани програми за организационно развитие за корпорации и компании в сътрудничество с водещи университети, полеви експерти и висши ръководители от бизнес свят.

BMI проектира и изпълнява индивидуални програми за образование и развитие, които имат за цел да осигурят авангардни решения за специфичните нужди от обучение на организациите и да допринесат за техния успех и устойчивост. Той предоставя решения по различни теми, сегментирани в осем различни академични единици, като използва различни методи на преподаване и обучение.

Местоположения

  • Istanbul

    Gazi Umur Pasa Sk. No. 31, 34349, Istanbul

Въпроси