Keystone logo
Berkeley College

Berkeley College

Berkeley College

Представление

Научете как Berkeley Blend може да даде енергия на вашето бъдеще

Събуждаме се в един различен свят. За да успеете в този нов свят, вие трябва да сте адаптивни… и гъвкави. И точно както един вид кафе просто не работи за всички, трябва да намерите правилната смес. Ще откриете, че Berkeley Blend е идеална, за да ви помогне да достигнете пълния си потенциал.

Бъдете гъвкави

Учете в кампуса, онлайн или чрез комбинация от двете - всичко това с подкрепата и насоките, с които Бъркли е известен. С пълно натоварване на курса и непрекъснато записване можете да спечелите:

 • Бакалавърска степен само за три години
 • Асоциирана степен само за 16 месеца
 • Както бакалавърска степен, така и MBA само за четири години

Някои програми предлагат концентрирани опции за седемседмични курсове. Предлагат се по-кратки сертификационни програми.

Бъди уверен

Услуги за поддръжка, като обучение, семинари и Център за академичен успех, са достъпни в кампуса и онлайн на всяка стъпка от пътя.

Бъдете на място.

Още от самото начало ще забележите, че Berkeley College е уникално изживяване в колежа. Нашата цел е да направим всичко възможно, за да ви помогнем да разгърнете пълния си потенциал. Въпреки че имаме съоръженията и ресурсите, за да предложим изключително образование, което е много фокусирано върху това да ви подготви за кариера, повечето хора казват, че Berkeley College се чувства по-скоро като семейство. Няма да се чувствате като номер – хората ще ви познават по име. Някой винаги ще бъде на разположение да помогне. И ще получите практично, мощно, практическо обучение, което ще ви подготви да навлезете в професионалния свят.

Бъди истински

Важна част от това, което отличава Berkeley College , е нашето разнообразие. Повече от 3600 студенти (включително повече от 420 международни студенти, представляващи 49 държави) учат в кампуси в Ню Йорк и Ню Джърси, плюс Berkeley College Online ® . Имаме ученици, които току-що са завършили гимназията, и такива, които са баби и дядовци. Ученето с хора от толкова много различни култури и среди ще ви помогне да се подготвите за потапяне в глобален пазар.

Бъдете адаптивни

Улесняването на вписването на качествено образование в забързания начин на живот също е приоритет на Berkeley College . Нашите кампуси варират от сърцето на един от най-големите градове в света до тучен планински връх в предградията до върховната гъвкавост на Berkeley College Online®. Всяко място в кампуса има своя индивидуалност, както и много удобства, които подобряват образователното изживяване. Всеки има достъп до дейности във всички кампуси. Можете да учите редовно или задочно; в кампуса, онлайн или чрез комбинация от двете. Дневни, вечерни/уикенд и онлайн класове ви позволяват да балансирате вашите образователни цели с вашите лични и професионални ангажименти.

Бъдете практични

Програмите за обучение в Berkeley College се разработват и актуализират редовно с информация от консултативните съвети в индустрията, за да се гарантира, че студентите усвояват уменията, които днешните работодатели изискват. Строгото обучение в класната стая от преподаватели с богат професионален опит се съчетава с практическо обучение за добре закръглено образование, което наистина подготвя студентите за професионалния свят.

Приемане

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • New York

  3 East 43 Street, 10017, New York

 • Newark

  536 Broad Street, 07102, Newark

  • Woodland Park

   44 Rifle Camp Road, 07424, Woodland Park

   • Woodbridge Township

    430 Rahway Avenue, 07095, Woodbridge Township

    • New York

     New York, Съединени Американски Щати

     Въпроси