Keystone logo
Bucharest Business School ROCA Executive MBA Bucharest Business School
Bucharest Business School

ROCA Executive MBA Bucharest Business School

Bucharest, Румъния

4 Semesters

Английски език

Редовно обучение

20 Sep 2024

Oct 2024

EUR 15 000

Смесен

Представление

Bucharest Business School от ASE (Bucharest University of Economic Studies) и ESG (Ecole des Sciences de la Gestion) от UQAM (University of Quebec в Монреал), Канада, организират съвместно двустепенната Executive MBA. Bucharest Business School е единственото румънско бизнес училище, акредитирано за AMBA.

Програмата Executive MBA на ROCA е уникална на местния пазар, като доближава опита на Executive MBA до студентите благодарение на специфична конфигурация, изградена върху изискванията на бизнес средата. За компаниите и професионалистите, които са на път да достигнат върха, възможността за получаване на Executive MBA, докато продължават да работят, е не само предпочитание, но и изискване. Това е добре застъпено обучение, което променя правилата на играта и ще ви помогне да разширите границите си, да развиете лидерските си умения и да придобиете уменията и знанията от цифровата ера, от които се нуждаете, за да постигате високи резултати и да ръководите с цел, като винаги давате приоритет на устойчивостта с безкрайно мислене.

Програмата ROCA Executive MBA включва 15 основни модула и финален проект, структурирани за 2 университетски години (4 семестъра) - модулите се провеждат през уикендите в хибриден формат. Професори от Букурещ и Монреал ще придружават студентите по MBA в едно наистина трансформиращо пътуване.

Стратегически разработена, за да отговаря на вашите нужди, тази програма се провежда на английски език в продължение на 22 месеца и обединява глобален и местен опит и над 30-годишен опит.

Програмата е една от най-старите Executive MBA програми в Румъния и има общност от повече от 1000 възпитаници. В международен план UQAM организира подобни съвместни, двустепенни Executive MBA програми с други партньорски университети в над 10 държави, разположени на 5 континента, и има глобална мрежа от над 12500 възпитаници. Гъвкавият смесен формат на програмата съчетава онлайн блокове и престой в Букурещ и е специално разработен за активни и динамични лидери. След завършване ще получите две степени: ROCA Executive MBA Degree, издадена от BBS-ASE от Румъния, и Executive MBA Degree, издадена от ESG-UQAM от Канада.

Bucharest Business School (BBS) има дългогодишен опит като основна институция, предоставяща MBA програми, организирани от Университета за икономически изследвания в Букурещ (ASE). Създадено през 2014 г. като независима институция, BBS е известно с ангажимента си да възпитава лидерство чрез ценности в Румъния и региона. С богато наследство от над 30 години в областта на образованието за предприемачи, мениджъри, лидери и професионалисти чрез нашите три основни MBA програми - Executive MBA (румънско-канадска MBA) INDE MBA (румънско-френска MBA) и Energy MBA, ние се превърнахме в топ играч на румънския пазар за обучение на мениджъри, като можем да се похвалим с мрежа от почти 3000 възпитаници, работещи във водещи компании. Нашата визия се простира отвъд границите, тъй като се стремим да заемем водеща роля в региона на Югоизточна Европа, оформяйки бъдещето на бизнес образованието за предприемачи, мениджъри, лидери и професионалисти.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

Кариерни възможности

Предоставяне на програми

За училището

Въпроси