Keystone logo
© Bucharest Business School
Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Представление

Bucharest Business School (BBS) има дългогодишен опит като основна институция, предлагаща MBA програми в Букурещ, Румъния. BBS е известно с ангажимента си да насърчава лидерството чрез ценности в Румъния и региона. С богато наследство от повече от 30 години в областта на образованието за предприемачи, мениджъри, лидери и професионалисти, BBS разработва също така семинари за обучение на ръководни кадри с отворен прием, индивидуални програми за обучение на ръководни кадри за компании и програми за развитие на предприемачеството под марката BBS Executive Education.

Bucharest Business School (BBS) има дългогодишен опит като основна институция, предоставяща MBA програми, организирани от Университета за икономически изследвания в Букурещ (ASE). Създадено през 2014 г. като независима институция, BBS е известно с ангажимента си да възпитава лидерство чрез ценности в Румъния и региона. С богато наследство от над 30 години в областта на образованието за предприемачи, мениджъри, лидери и професионалисти чрез нашите три основни MBA програми - Executive MBA (румънско-канадска MBA) INDE MBA (румънско-френска MBA) и Energy MBA, ние се превърнахме в топ играч на румънския пазар за обучение на мениджъри, като можем да се похвалим с мрежа от почти 3000 възпитаници, работещи във водещи компании. Нашата визия се простира отвъд границите, тъй като се стремим да заемем водеща роля в региона на Югоизточна Европа, оформяйки бъдещето на бизнес образованието за предприемачи, мениджъри, лидери и професионалисти.

Университетът за икономически изследвания в Букурещ (ASE) е класиран от Times Higher Education World University Rankings 2023 като #1 в Румъния. ASE е лидер сред висшите учебни заведения в областта на икономическите науки и публичната администрация в Румъния и Югоизточна Европа, което се вижда от позиционирането му в реномирани международни академични класации. Университетът за икономически науки в Букурещ е класиран на 401-600 място от 1963 университета, оценявани от Times Higher Education University Impact Rankings. В него се обучават 22 684 студенти в бакалавърска и магистърска степен в 11 факултета. Понастоящем ASE участва в широк спектър от национални и глобални изследователски проекти и е спечелил изключителна репутация за своите резултати и академични програми. Букурещ е столицата и най-големият град в Румъния, разположен в югоизточната част на страната на брега на река Дъмбовица, на по-малко от 60 км северно от река Дунав и българската граница.

Приемане

Bucharest Business School’s mission is to support the education and growth of managers, professionals and business leaders by combining the latest technologies with the experience of distinguished professors, and prestigious practitioners. We provide leadership through value and work continuously to create a sustainable and performant business ecosystem in South-East Europe.

The admission process for all our degree programs includes several steps and our team is dedicated to supporting you through the entire application and admission journey.

The classes of the programs start in October each year and the admission process is on a rolling base between the 01st of March and the 20th of September each year.

Акредитации

Акредитирано по AMBA

Защо да учите в Bucharest Business School

Пионер от създаването си през 2014 г., Bucharest Business School , бизнес училището след опит на Букурещкия университет за икономически изследвания (ASE), е известно с ангажимента си да подхранва лидерство чрез стойност в Румъния и региона.

С богато наследство от над 30 години в образованието за предприемачи, мениджъри, лидери и професионалисти чрез нашите три основни MBA програми, Executive MBA (румънско-канадска MBA), INDE MBA (румънско-френска MBA) и Energy MBA, ние се очертаха като най-добрият играч на румънския пазар на Executive Education, разполагайки с мрежа от почти 3000 възпитаници, работещи във водещи компании.

Нашата визия се простира отвъд границите, тъй като се стремим да поемем лидерска роля в региона на Югоизточна Европа, оформяйки бъдещето на бизнес образованието за предприемачи, мениджъри, лидери и професионалисти.

Местоположения

  • Bucharest

    2-2a Calea Grivitei St. 1st District of Bucharest Romania, 010701, Bucharest

Програми

Въпроси