Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Представление

За нас

Университетът Бей Атлантик е създаден през 2013 г. като частна, но нестопанска институция за висше образование, която има за цел да предостави уникална и неоценима възможност за обучение на гражданите на света, които притежават необходимите инструменти за постигане на нашата глобална визия.

Bay Atlantic University е уважавана институция, подкрепена от 46-годишен образователен опит с квалифицирани и опитни преподаватели на международната арена на образование. Ние предлагаме академично фокусирано, предизвикателно и стимулиращо учене. Разположен в политическото и историческото сърце на нацията, вие сте гарантирано да се насладите на истинския американски опит.

BAU Campus

Bay Atlantic University се намира в центъра на DC, заобиколен от бизнес, ресторанти и търговски центрове. Това е чудесно място за ученици, които искат да научат за пропуските в културната и политическа тъкан на Съединените щати в сигурна и приятелска общност.

Като мултикултурен град, има различни атракции за всички. По-голямата част от събитията са безплатни, така че всеки може да се наслади на музеите, парковете, зоологическите градини и паметниците. Транспортът е лесно около града, тъй като метрото и автобусите продължават до 3 часа сутринта.

Времето е горещо и влажно през лятото, приятно през пролетта и есента и леко със сезонен снеговалеж през зимата.

Университетът във Атлантическия океан е на кратко разстояние пеша от много от основните туристически атракции на DC. Бялата къща е в непосредствена близост до нашата сграда. Националният мол, където са повечето музеи на града, е само на десет минути. Всичко, което не е наблизо, може лесно да бъде достигнато чрез обществен транспорт.

Нашата мисия

Университетът в Атлантическия океан има за цел да предостави уникална и безценна възможност за обучение на гражданите на света, които притежават необходимите инструменти за постигане на нашата глобална визия. Неразделна част от нашата мисия е да наблегнем на креативността и вниманието във всички начинания на нашите ученици и да ги превърнем в желани и универсално заети лица.

"Мисията на университета Бей Атлантик е да осигури качествено американско образование по света чрез различни пазарно ориентирани програми, които ще стимулират интелектуалното любопитство, критичното мислене и креативността, които са спешно необходими в глобалната общност."

Цели: За да изпълни своята мисия, университетът установи следните стратегически цели.

 1. Предлага разнообразие от степени и дипломни програми в нововъзникващи и високо търсещи области
 2. Да се ​​осигури образование, което да балансира компоненти от техническо, професионално и критично мислене в усилията да отговори на нуждите на разнообразната общност от учащи

Цели: В стремежа си да постигне своите стратегически цели университетът установи следните цели.

 • Да се ​​осигури качествено учене чрез наемане на квалифицирани преподаватели, които са ангажирани с отлично обучение
 • Да се ​​осигури съответна учебна програма чрез съдействието на управителния съвет, консултативните съвети в бранша, академичните партньори и завършилите висше образование
 • Да се ​​гарантира, че университетът разполага с адекватни физически и финансови ресурси, за да осигури непрекъснато качествено образование

Нашата визия

Ние сме студентска институция с глобална визия. Нашата философия е да подготвим студентите с необходимите умения и знания, за да посрещнем предизвикателствата на бъдещата глобална общност, използвайки най-съвременните учебни технологии и методи на преподаване, за да създадем програми, отговарящи на пазара. Дългосрочният успех на университета, както и установяването на репутация за качествено обучение, ще зависи от разработването на учебни планове и измерването на резултатите. Уменията на университета за привличане и задържане на студенти, способността на студентите да отговорят на изискванията на бизнеса и индустрията и нивото на удовлетвореност на завършилите и работодателите са критичните мерки за успех.

Основни ценности

Университетът Бей Атлантик се стреми да осигури образование и стипендия от най-високо качество - да прокара границите на знанията и да подготви хората за живот, работа и лидерство. Някои от нас дават своя принос, като се ангажират директно в преподаването, ученето и изследванията, други, като подкрепят и позволяват тези основни дейности по същество. Каквито и да са нашите индивидуални роли и където и да работим в Университета на Атлантическия океан, ние дължим един на друг, за да поддържаме някои основни ценности на общността. Те включват:

 • Спазване на правата, различията и достойнството на другите
 • Честност и почтеност във всички отношения
 • Съзнателно преследване на върхови постижения в работата
 • Отчетност за действия и поведение на работното място

Колкото повече приемаме тези ценности в нашето ежедневие, толкова повече създаваме и поддържаме среда на доверие, сътрудничество, оживено разследване и взаимно разбирателство - и поемаме ангажимент за образование и стипендия, които всички ние споделяме.

Освен това, в университета в Атлантическия океан вярваме, че ученето не се ограничава до формалното обучение в традиционните класни стаи. Университетът използва различни методи за дистанционно обучение и телекомуникации, за да осигури качествени образователни услуги в световен мащаб, особено за тези, които са непривилегировани или традиционно незаслужени.

Глобално сътрудничество

Международното образование е дългогодишна част от глобалната мисия на университета в Атлантическия океан, която включва широка гама от инициативи както в САЩ, така и в чужбина, за да се улесни обменът на знания през международните граници. Университетът е основан на предпоставката, че висшето образование трябва да се основава на солидна основа за междукултурен диалог между студенти и преподаватели от цял свят.

Студентите в BAU се насърчават да прекарат известно време в чужбина, за да повишат знанията си за други области и култури, както и за глобалните проблеми, пред които сме изправени днес. За тази цел студентите ще могат да посещават мрежови кампуси, разположени в Истанбул, Берлин и Кипър.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Washington

  BAU International University 1510 H Street NW, , 20005 , Washington

Въпроси