Keystone logo
Asia Metropolitan University

Asia Metropolitan University

Asia Metropolitan University

Представление

Защо AMU?

От нашия скромен създаването си през 2004 г., Азия Metropolitan University (САМ) се превърна в пълноправен университет предлага широк спектър от програми, които свидетелства за нашата забележителни резултати в рамките на Малайзия частния висше образование индустрия.

В съответствие с последните събития в индустрията и в нашата институция, AMU е фокусирана върху производството на обучени, квалифицирани, компетентни висшисти за вътрешния и международните пазари в здравни науки и различни други дисциплини. AMU се стреми да бъде "Университетът на Choice" в рамките на местно и глобално пейзаж на образованието. Преди всичко, ние представяме нашите студенти да идват от различни култури и произход, които ще бъдат в състояние да допринесе значително за обществото и човечеството.

В момента, AMU предоставя цялостна образователна пътека, започваща от Фондацията и дипломни проучвания за притежателите след средно сертификат училище, които могат след това да се премине към преследването на бакалавърските програми. Отвъд това AMU също предлага широка гама от магистърски и докторски програми за академични степени.

Ние революция нашия подход за гарантиране на качеството и доставката на нашите академични програми са на най-високите стандарти, в съответствие с Vision Малайзия 2020 за трансформиране на нацията в икономика с висок доход, който е устойчив и приобщаващ.

Освен стремеж към непрекъснато усъвършенстване, ние сме се позиционират отново да се отговори на променящите се пейзаж на малайзийския индустрия висше образование с което ние сме решени да подготвят нашите възпитаници с правилните умения и познания, за да влезе в конкурентна и предизвикателна работна сила.

Зрение

За да бъде в Университета на избор за здравеопазване и Allied Наука програми

Мисия

За да бъде в челните редици на здравеопазването и съюзнически наука образование чрез изследователски и образователни съоръжения състоянието на най-съвременните, подкрепени с най-новите методи, технологии и обширна хранилище на данни. За шофиране нов стандарт за отлични постижения в академичната и изследователска с особена цел, произвеждащи студенти, които са примерни модели за подражание в обществото с глобалната заетост. За да бъде учещите университет, който е закотвен за внушаване страст за учене и шофиране критично мислене чрез извършено преподаватели, които са най-добрите в своята област. За да бъде световно призната Малайзийски частен университет за качествено здравеопазване и Allied научното образование. За да бъде в Университета на Choice през последните 20 години - нашето име марка, за да бъде синоним на най-добрите университети в света. Бизнес цели | За да бъде Кеймбридж на Азия Марка Essence | Ангажимент за високи постижения Марка позициониране | Образоване & Овластяване Бъдещи лидери Марка Стълбове | Student-центрирано, общество-центрирано, Future Фокусирани Споделени ценности | Професионализъм, почтеност, Достоверност Марка личността | Мечтател, Страстен, представителен

Преподаване и учене

В AMU, ние вярваме, че когато студентите са ангажирани, те се научават. В подкрепа на това вярване, ние поддържа принципа Кайзен за непрекъснато подобряване на нашите преподаване и учене подходи за максимизиране на качеството на студент ангажимент. Това е мястото, където нашите редовните одити класната стая и разбира се, както и оценки лектор служат като важни механизми за обратна връзка. В основата си, ние вярваме в преподаването и ученето модел студент-ориентирана. Ние осъзнаваме, че нашите ученици имат различни стилове на учене и да се стремят да развиват най-ефективното преподаване на методологията, която ще оптимизира процеса си на обучение. За да се гарантира постигането на съответствие между изискванията на учебната програма и реална доставка, ние също така въвежда система за управление на база данни, клиничната публикуване на студентите, която е критичен компонент от нашите здравни програми наука.

Оценките са неразделна аспект на нашата методология на преподаване. Нашата оценка за обучение на студентите се крепи на подравняването, от оценяваната учебната програма на одобрения план и преподава учебния план. Изпитните документи и да отговори на скриптове са подложени на вътрешните панели на предмет експерти въпроса, както и външни мнения сред назначават модератори от други местни и международни институции за висше образование. В същото време, Аму Сената и неговите комисии, като например Академик комитет университет (UAC) и University изпитна комисия (УЕБ) служат като най-висшият орган за наблюдение, оценка и прави препоръки за оценките на учениците и да се установи тяхната надеждност, валидност, точност и справедливост ,

Местоположения

  • Kuala Lumpur

    Asia Metropolitan University Kuala Lumpur G-8, Jalan Kemacahaya 11, Taman Kemacahaya, 43200 Cheras, Selangor , , Kuala Lumpur

Въпроси