Keystone logo
Aros Business Academy Aros Mini MBA
Aros Business Academy

Aros Mini MBA

Copenhagen, Дания

1 Months

Английски език,

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 2200 / per month

Дистанционно обучение

Представление

1

Международният мини-MBA (онлайн)

Нека професор Стийн Хилдебранд Ви води през дисциплините по MBA
Професор Стийн Хилдебранд е вероятно най-известното име на Дания, когато става дума за мениджмънт. Следователно не е случайно, че го помолихме да разработим Aros Mini MBA .

Hildebrandt постави градивните елементи, избра основното съдържание и избра някои от най-компетентните инструктори. Заедно сме разработили амбициозен процес на обучение, който ви дава професионални и практически познания за управлението и гарантира личното ви развитие като лидер.

Какво представлява Mini MBA?
Мини-MBA е шанс за вас да разширите перспективата си като лидер, където ще бъдете запознати с класическите дисциплини по MBA.

Сдружихме се с един от водещите мислители в областта на мениджмънта, професор Стив Хилдебранд. Защото когато става въпрос за изискванията на MBA, той знае всичко. Той се погрижи да включи традиционните принципи на MBA в нашия Mini MBA . Затова можем с гордост да кажем, че Aros Mini MBA притежава професионално ниво, достойно за името MBA.

Ще станете член на изключителния Aros Management Club
Като участник в Aros Mini MBA , ще получите ексклузивно членство в Aros Management Club, където след програмата си за Mini MBA ще бъдете редовно актуализирани по актуални проблеми и теми. В Aros Management Club ще получите безплатен достъп до лекции и майсторски класове с топ бизнес лидери и експерти. Ще получите покани за ексклузивни договорености за управление със съмишленици. И ще имате достатъчно възможности за работа в мрежа с останалите членове. Ние също така предлагаме Mini MBA в Германия (Deutschland) и в Швеция: Mini MBA Chefsutbildning . В Гренландия: Kursus i Grønland . В Дания: Lederuddannelse .

Вашите ползи от Aros Mini MBA

  1. Вие ще установите солидна практическа и теоретична основа за вашите лидерски умения, с които можете да продължите да се връщате и да се обръщате през цялата си кариера.
  2. Само с Aros Mini MBA ще присъствате на устен изпит и ще получите лична обратна връзка. Ще бъдете прегледани от един от високо компетентните учители на програмата и мениджър на Aros Business Academy .
  3. Ние гарантираме, че ще бъдете непрекъснато актуализирани с най-новите знания в управлението. Поради членството ви в Aros Management Club ще получите безплатен достъп до лекции и майсторски класове с водещи бизнес лидери и експерти, след като програмата приключи.

Учебен план

Резултат от програмата

За училището

Въпроси