Keystone logo
Aros Business Academy

Aros Business Academy

Aros Business Academy

Представление

1

Aros Business Academy - Мини MBA и обучение

Целта ни е да сложим край на масовото лидерство в образованието и вместо това ние проектираме мини MBA обучение за лидерство, което създава забележима промяна - за вас и за вашето работно място.

Международният мини-MBA
Ние Ви предлагаме International Mini MBA , който е напълно онлайн Mini MBA.

Убедени сме, че ще се насладите на нас
Вие вероятно сте присъствали на много вълнуващо обучение по лидерство, където сте се върнали вдигнати и презареждани отново на работа. Но колко от това обучение е създало трайна промяна за вас? Ако следвате статистическите данни, това е много малко. В Aros Business Academy ние сме страстни за създаването на тази промяна - затова има смисъл да отделите време за мини MBA и затова има смисъл за работното място, което ви изпраща. Ние го създаваме както с големи, така и с малки мерки - и някои от тях са дори напълно невидими за вас.

Защо да изберете Mini MBA?
Нека първо установим, че Mini MBA не е MBA. Разбира се, човек се изкушава да каже. Думата "Мини" казва съвсем открито, че имаме работа с кратка, кондензирана и опростена версия на MBA. Магистърска степен по мениджмънт (MBA) обикновено отнема две години, докато мини-MBA обикновено отнема шест месеца. А мини MBA е насочена към служители, които трябва да подобрят своите знания и инструменти в управлението, но не възнамерява да вземе MBA или диплома по мениджмънт (поради време, пари или наклон) - поне не точно сега. Това могат да бъдат лидери с богат управленски опит и може да са хора, които биха искали да предприемат следващата стъпка и да заемат ръководна длъжност в бъдеще.

Най-важното е умелите (наистина квалифицирани) преподаватели, които са влюбени в своите области
За да бъдете квалифициран инструктор в нашите мини MBA, трябва да имате професионален лидерски опит, без съмнение в това. Които са повече от 40 преподаватели, очевидно имат, докато са сред водещите експерти в своята област в същото време. Но ние изискваме повече от тях! Те трябва да бъдат страстни в това, което преподават, за да могат да ангажират участниците максимално. И тогава те трябва да са квалифицирани фасилитатори, които могат да видят ВАШЕТО предизвикателство и да свържат веществото с ВАС. Може би затова 97,9% от нашите студенти смятат, че преподавателят е бил "добър" или "много добър" в настройването на Mini MBA специално за тях. Фигура, с която сме сравнително горди, защото не е лесно да се постигне. Предлагаме двете програми Mini MBA Aros Mini MBA и ABA Mini MBA . Ние също предлагаме Mini MBA в Германия (Deutschland) и в Швеция: Mini MBA Chefsutbildning . И в Гренландия: Kursus i Grønland .

Обещаваме, че Mini MBA е персонализиран за вашите проблеми и предизвикателства
В "Арос" ние сме много против рутината със същия стар материал. Ние вярваме, че ще извлечете максимума от вашия мини магистър, ако теорията бъде поставена в перспектива на проблемите, които срещате във вашия ежедневен живот и че случаите са свързани с вашата работа. Поради това ще получите кратък курс по електронно обучение преди започването на Mini MBA. И ние ще ви изпратим въпросник за вашите предположения и предизвикателства, така че инструкторът и нашите експерти могат да персонализират материалите на курса според вашите нужди.

Местоположения

  • Copenhagen

    Aros Business Academy | Fredericiagade 15, 1310, Copenhagen

    Въпроси