Keystone logo
Aoyama Business School

Aoyama Business School

Aoyama Business School

Представление

Висшето училище по международен мениджмънт допринася за насърчаване на творчески лидери, които изпълняват своята социална отговорност и служат като глобални граждани, и за развитието на проспериращо бъдеще чрез нашите водещи изследователски дейности.

За да постигне своята мисия, MBA програмата култивира мениджърски специалисти, които стигат до заключения въз основа на независимо мислене и анализ. ABS непрекъснато се стреми да подобрява своите програми. Докторската програма не само преподава техники за бизнес изследователска дейност, но също така култивира участници в работната сила, които осъзнават социалното значение на своите изследвания, притежават добре дефинирано чувство за цел и могат да бъдат активни на международната сцена.

Следните три характеристики илюстрират същността на ABS:

Систематичната, интегрирана и практична учебна система

ABS предлага систематична, интегрирана и практична учебна програма, съчетаваща елементи като придобиване на специализиран опит, синтез на междуфункционални знания и изучаване и практикуване на методология чрез индивидуално обучение и групови дейности. Студентите първо изучават основите на четирите области, необходими за корпоративното управление: Стратегия "Организация, маркетинг, финанси" Счетоводство и операция "Информационни системи. След това се фокусират върху една от тези четири. Това позволява на студентите да развият високо ниво на специализация, докато също така придобиващ опит във всички области на управлението, като по този начин се превръща в подходящо квалифицирани мениджъри.

Global Action Learning, курс на MBA, предлага практическа арена за тестване на интегрирани знания, координиране на умения в рамките на групи и практикуване на методи за работа с различни култури.

Местоположения

  • Tokyo

    4-4-25 Shibuya, Shibuya-ku,, , Tokyo

    Въпроси