Keystone logo
American University of Leadership

American University of Leadership

American University of Leadership

Представление

AUL GROUP, кои сме ние

Групата AUL включва 3 международни университета, студентите могат да избират откъде искат да получат диплома: американски от Международния университет за лидерство, европейски от American University of Leadership Марбея, африкански от Международното училище за лидерство, Мароко.

Режими на обучение

Програмите AUL интегрират различни режими на доставка като ускорен, синхронен, асинхронен, хибриден и онлайн, подготвяйки ви да станете успешен член на общността, без да се намесвате в личния или професионалния си живот.

Качествено образование

Предоставяне на учениците и учащите се на умения и компетенции, които ще ги направят социално и икономически продуктивни, стремящи се да допринесат за растежа и развитието на тяхната общност.

Споделени цели и визия

AUL се ангажира да осигури приобщаваща учебна среда, която признава множеството гледни точки на пол, етническа принадлежност, класа, възраст, увреждане и култура, които студентите внасят в опита на AULM.

Кариерни възможности

С университетска степен е по-вероятно да намерите работа с по-добри ползи, отколкото завършил гимназия: Не се задоволявайте с по-малко!

По-нататъшно образование

AUL се ангажира да ви осигури приобщаваща среда за обучение, която разпознава множеството аспекти на международната среда.

Достигнете до успеха

Завършилите AUL могат да си намерят работа в рамките на няколко месеца след дипломирането си, докато завършилите студенти се повишават от своите работодатели или започват собствен бизнес веднага след като завършат дипломата си.

Статистика

 • Международни студенти:

  98%

 • 0
 • Съотношение студент към преподавател:

  12 до 1

Характеристики на кампуса

  Приемане

  Стипендии и финансиране

  КоличествоКрайна дата за записване
  Fall228,000 USDOctober 20, 2022

  Препоръки на учениците

  Изисквания за прием по програмата

  Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

  Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

  Местоположения

  • Orlando

   Orlando, Съединени Американски Щати

   • Marbella

    Marbella, Испания

    • Casablanca

     Casablanca, Мароко

     Въпроси