American David Livingstone University of Florida Общо управление на MBA и как да управлявате религиозното и духовно разнообразие
American David Livingstone University of Florida

Общо управление на MBA и как да управлявате религиозното и духовно разнообразие

Miami, Съединени Американски Щати

Request duration

Английски език, Руски

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Представление

AUF предлага специална двугодишна програма извън университета в MBA General Management и как да управлявате религиозното и духовно разнообразие. Тя позволява да се придобият знания и умения в ключови административни експертизи, основани на библейски основи. Програмата MBA не е предназначена да бъде алтернатива на стандартното висше образование, но иска да предостави основно допълнение, фокусирано върху Христос, за тези, които планират да кандидатстват или вече заемат ръководни длъжности, но им липсват професионални умения със страст към нуждите на Христос.

Учебната програма е организирана по такъв начин, че да осигури цялостно систематично библейско и професионално разбиране на процесите на управление и да научи ефективно да използва цял набор от актуални административни инструменти от християнска гледна точка за стратегическо и тактическо решаване на бизнес проблеми според Божието слово . Структурата на MBA програмата позволява задълбочено проучване на всички тенденции в управлението на съвременна компания.

За училището

Въпроси