American David Livingstone University of Florida MBA Дипломатически и стратегически изследвания за междурелигиозен и междукултурен диалог
American David Livingstone University of Florida

MBA Дипломатически и стратегически изследвания за междурелигиозен и междукултурен диалог

Miami, Съединени Американски Щати

Request duration

Английски език, Руски

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Представление

American David Livingstone University of Florida е основан през декември 2008 г. като мултинационална и трансконтинентална висша образователна институция. Целта е да се осигури висококачествено дистанционно обучение, базирано на библейски основи.

Университетът има уникални възможности за по-нататъшно развитие, тъй като методите му са изградени около идеята за културно чувствителна адаптация и интеграция на студенти от различни страни в глобалното междукултурно общество. Необходимо е компетентно християнско висше образование.

Дейвид Ливингстън обедини в живота си голяма стипендия, за времето си необичайна трансконтинентална визия и изключителна ревност за световни мисии. Като географски учен той изследва континента Африка и в същото време излива живота си в мисия. За да проповядва Евангелието на дотогава недостигнати народи, той прекоси джунглата и пустинята, изминавайки повече от петдесет хиляди километра.

Две библейски заповеди управлявали целия му живот: Обичайте Господа, вашия Бог, с цялото си сърце, душа и ум. Обичай съседа си, както обичаш себе си.

За училището

Въпроси