Keystone logo
American David Livingstone University of Florida

American David Livingstone University of Florida

American David Livingstone University of Florida

Представление

American David Livingstone University of Florida е основан през декември 2008 г. като мултинационална и трансконтинентална висша образователна институция. Целта е да се осигури висококачествено дистанционно обучение, базирано на библейски основи.

Университетът има уникални възможности за по-нататъшно развитие, тъй като методите му са изградени около идеята за културно чувствителна адаптация и интеграция на студенти от различни страни в глобалното междукултурно общество. Необходимо е компетентно християнско висше образование.

Дейвид Ливингстън обедини в живота си голяма стипендия, за времето си необичайна трансконтинентална визия и изключителна ревност за световни мисии. Като географски учен той изследва континента Африка и в същото време излива живота си в мисия. За да проповядва Евангелието на дотогава недостигнати народи, той прекоси джунглата и пустинята, изминавайки повече от петдесет хиляди километра.

Две библейски заповеди управлявали целия му живот: Обичайте Господа, вашия Бог, с цялото си сърце, душа и ум. Обичай съседа си, както обичаш себе си.

Местоположения

  • Miami

    Northwest 53rd Street,7950, 33166, Miami

    Въпроси