Alfred Ford School Of Management

A logo

Представление

ИСКАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАКВОТО

Alfred Ford School Of Management ви дава възможност да отидете там, където другите програми на MBA не отиват, от най-съкровените движения на вашето собствено поведение до възможно най-широка перспектива за бизнеса и неговото място в обществото. Ние предлагаме несравним образователен опит:

  • превъзходна инструкция от експертен факултет
  • иновативен и гъвкав формат на обучение
  • ангажимент към завършващите студенти, които ценят общността, сътрудничеството, страстта и гордостта

Учене с казуси от Alfred Ford School Of Management на Alfred Ford School Of Management на Vimeo.

Опитът на Alfred Ford е един от предимствата, при които факултетът слуша колкото преподава, а студентите поемат инициатива толкова често, колкото си правят бележки. В крайна сметка този подход означава да оценим опита и мъдростта на нашите студенти и да вярваме, че тяхното участие издига дискусията до най-високо ниво и създава бизнес лидери, които са удобни за естествения обмен на идеи в съвременната глобална икономика. Общата база от знания за управлението ви предоставя гъвкавост да преминете в широк спектър от бизнес или управленски роли, докато фокусът върху развитието на лидерството ви дава междуличностните умения, които са ви необходими, за да стигнете до там. Научете повече за бизнеса и други, с образование, което задълбочава задълбочени въпроси, свързани с околната среда, обществото и управлението.

ИСКАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАКВОТО

Декларация за визията

Да се развие водеща бизнес школа в областта на съзнателното лидерство и управление за обучение на лидери, които да имат глобално мислене и безупречен характер.

ИСКАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАКВОТО

Мисия

Alfred Ford School Of Management развива глобално настроени етични лидери, като съчетава най-новите знания за управление с древната мъдрост.

ИСКАНЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАКВОТО

Местоположения

  • Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy, 6940, Durbuy

Въпроси