Keystone logo
Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy

Представление

Aalto Executive Education: Уникално портфолио от Executive Education и професионално развитие

Aalto University е най-добрият публичен университет във Финландия и един от най-международните университети в света (№47 в световната класация, обслужващ студенти от близо 120 държави). Университетът Аалто е уникална в световен мащаб мултидисциплинарна институция, където изкуството и науката срещат технологиите и бизнеса. Нейното звено за обучение на изпълнителни директори, Aalto EE , предоставя широка гама от програми за мениджъри и ръководители и е пионер в програмите за устойчивост, подкрепени от обширни изследвания по свързани въпроси. Нашето бизнес училище има желаната тройна акредитация (AACSB, AMBA и EQUIS), която имат по-малко от 1% от световните университети.

Aalto EE има силно присъствие в Азия от 90-те години на миналия век, с хиляди завършили EMBA и партньори в Сингапур, Корея, Тайван, Индонезия и др. Финландия се счита за най-устойчивата нация в света с най-амбициозни цели в тази област. Aalto EE използва опита и иновациите на Финландия, за да предложи авангардно обучение по устойчиво развитие за професионалисти в Азия и извън нея. Aalto EE получи наградата за отговорно бизнес образование за 2024 г. от Financial Times, едно от петте училища в световен мащаб, получили това признание.

Програмите на Aalto EE отговарят на различни нужди и цели:

 • Executive MBA - с концентрация върху устойчивостта: цялостна и холистична програма за развитие на управлението, с темата за устойчивостта, вплетена в програмата, включително специфични избираеми по темата.
 • Кратки изпълнителни програми: Фокусирани и практически курсове по теми като корпоративна устойчивост, отчитане на устойчивостта, устойчиво управление на веригата за доставки и социална и цифрова устойчивост. Тези програми предоставят кредит за EMBA.
 • Персонализирани решения за организации по различни теми за управление и лидерство

Присъединете се към Aalto EE и станете играч на бъдещето!

Цел, визия и стратегия

Нашата цел е да изградим по-добър свят чрез по-добро лидерство. Искаме да бъдем известни с нашите въздействащи, целенасочени и всеобхватни учебни преживявания през цялата кариера на индивида, като бъдем тяхната предпочитана платформа за обучение през целия живот. Освен това, ние се стремим да бъдем стратегически партньор за решенията за непрекъснато обучение на организациите, решаващи нуждите от развитие на компетентност в бързо променяща се бизнес среда с комбинация от най-новите изследвания и контекстуални прозрения.

Нашата мисия, Оформяне на устойчиво бъдеще чрез учене през целия живот, проправя нашия път към трансформиране на обществото чрез нови начини за използване на образователно съдържание и научни изследвания в областта на образованието и професионалното развитие на изпълнителната власт.

Стипендии и финансиране

Предлагат се стипендии Aalto EE за кандидатстване. Моля, свържете се с института за повече информация.

Информационна сесия

Aalto Executive MBA в областта на устойчивостта

Класации

Aalto EE се класира на 34-то място в световен мащаб в класацията на Financial Times за управленско образование през 2022 г. и следователно е в рамките на един процент от най-добрите доставчици на управленско образование в света. Класацията на Financial Times включва само 50-те най-добри доставчици на образование за ръководители. В световен мащаб програмите за висше образование и MBA се предлагат от около 4000 института.

През 2022 г. Aalto Executive MBA отново беше единствената програма от финландски университет, която успя да задържи мястото си сред топ 100 в годишната глобална класация на Financial Times. Програмата на Aalto EMBA се нарежда на 49-то място в Европа и на 88-мо общо ниво . В момента се предлагат приблизително 4000 EMBA програми по целия свят, като само първите 100 попадат в класацията на Financial Times.

Нашето класиране гарантира на клиентите ни качество от световна класа на програмното съдържание, методи и преподаватели.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

 • Singapore

  Aalto Executive Education Academy Pte Ltd 36 Armenian Street Unit 01-08 & 02-08 Singapore, 179934, Singapore

 • Espoo

  P.O. Box 11000 (Otakaari 1B) FI-00076 AALTO, 02150, Espoo

 • Helsinki

  AALTO EE HELSINKI Runeberginkatu 14–16 00100 Helsinki , 00100, Helsinki

Въпроси