Keystone logo
41 North Business School

41 North Business School

41 North Business School

Представление

ЗА НАШЕТО БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ

41 Север е нов, частен и самостоятелен, което ни прави уникални в Турция. Ние сме посветени на подобряването на бизнес практиките в ерата на цифровата трансформация. Нашата цел е да помагаме на обучаемите, които вярват в безкрайното обучение, в управлението и в личния живот.

41 North доставя DBA, Executive MBA и сертификат за дипломиране за дигитални постижения. Северът се фокусира върху лидерството в дигиталната ера и оценката и управлението на новите технологии. Училището има за цел да осигури интердисциплинарна платформа за дискурс между обществото, бизнеса и академичните среди.

118472_118331_ExecutiveMBAScholarship_1024_680-09.png

Персонализирани програми

Ако понастоящем сте наети и не искате да напускате работата си, но се стремите към по-висока позиция? Готови ли сте за цифровизация? Какво означават изкуственото разузнаване (AI) и роботиката за вашия бизнес? Чувствате ли нуждата от спешна външна и експертна помощ? Ако е така, 41 Север е правилният партньор.

41 North сътрудничи с водещи международни институции, за да внесе най-новата и съвременна среда за преподаване / обучение и се фокусира върху творческите стилове на лидерство; дигитализиране на бизнеса и смесени версии на развитието на управлението на работното място.

  • Истанбул вече е портата между Изтока
  • Нашите партньорски институции включват Гренобъл Екол де Мениджмънт (GEM-Франция) и Европейското училище по мениджмънт и технологии (ESMT-Берлин), като и двете имат редките и желани акредитации от трите крони от AACSB, EQUIS и AMBA. Центърът за творческо лидерство (CCL-Greensboro, Брюксел, Москва) завършва триото.
  • Програмите за ръководене на GEM в EMBA, ESMT Executive Education и CCL в Истанбул предлагат почти 50% по-ниски цени в сравнение с тези в Европа. Същата степен, същото съдържание, същата квалификация, много по-малко!
84890_41North.png

ЗА НАШЕТО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

БИЗНЕС ОБЛАСТ НА ИСТАНБУЛ

Основана в Истанбул, в сърцето на търговията на два континента, 41 North Business School вдъхновява и помага на ръководителите да придобият необходимите умения, за да се превърнат в модерен лидер. 41 North Business School , работещо съвместно с водещите световни училища в областта на технологиите и иновациите и т.н. Намерете ни къде се среща Изток със Запада, по протежение на 41-та северна ширина.

Бизнес училище и институция за обучение на лидери в сърцето на бизнес района в Истанбул. Сградата на FERKO подпис е събрание на блажени дизайни.

41 North Business School в Истанбул - Левент е:

  • От европейската страна на Босфора

  • Заобиколен от централата на компанията

  • Модерни търговски центрове, ресторанти, галерии, концертни зали и центрове за представяне.

Нашият кампус е удобен за достигане чрез пътища за достъп и подземни пешеходци, предназначени да осигурят метробус, метро и пешеходни връзки. Освен това университетът увеличава производителността ви, като улеснява учебната ви среда с удобствата на място, като например места за зареждане на електрическите автомобили на паркинги, бизнес консиерж услуги, кафенета, ресторанти и оживени паркове за социални дейности.

ЗА ЛИДЕРСТВОТО

Вярваме, че лидерството е изкуство и наука, което включва не само рационален подход, но и емоционална връзка.

Опит в обучението

Проучвателните процеси и свързаните с тях технологии се промениха драстично през последните десет години. Вече не е достатъчно да се събират ръководители от време на време, те трябва да бъдат обучени да организират печеливши изпълнения в реално време и на работното място.

Местоположения

  • Istanbul

    Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent, 34394, Istanbul

Въпроси