1 EMBA Програми в Технологии в Загреб, Хърватска за 2024

Филтри

Филтри

  • EMBA
  • Технологични изследвания
  • Технологии
Области на обучение
  • Технологични изследвания (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    EMBA Програми в Технологии

    Загреб е постоянно се развива и расте и в днешно време, множество образователни центрове, където международни и местни студенти могат да се присъединят за напреднали изследвания. Загреб е оживен град, но това дава на студентите безкрайните възможности за прекарване на изследователската си работа.

    Индивидите, които искат да задълбочат познанията си за компютърни системи или електрически устройства за приложение на работното място, биха могли да преследват програма в областта на технологиите. Тези студенти често могат да избират специфична за индустрията ниша и да развият умения в проектирането, изграждането или ремонта с технически или цифрови устройства.

    Хърватия е страна, където 40% от нейните граждани, вариращи между 18 и 35 години са придобили висше образование образование. Страната е подобрила живота на студентите в тези университети с утихна жизнения стандарт в тези университети, особено за местни и дори чуждестранни студенти.

    След придобиването на квалификационна степен в сфера на бизнес и обширен професионален опит, следващата крачка е степента Executive MBA (EMBA). Такива програми съчетават изучаване на такива дисциплини като финанси, счетоводство и маркетинг с придобиване на лидерски качества, което ви осигурява изпълнителни и управленски позиции.