Keystone logo

4 EMBA Програми в Икономически изследвания Счетоводство 2024

Филтри

Филтри

  • EMBA
  • Икономически изследвания
  • Счетоводство
Области на обучение
  • Икономически изследвания (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

EMBA Програми в Икономически изследвания Счетоводство

EMBA, или Изпълнителен магистър по бизнес администрация, е степен, предназначена за лица, които често вече имат 10 или повече години трудов стаж. Това е подобно на програма за MBA, но може да се различава при проектирането и доставката. Обикновено програмите EMBA са предназначени за настаняване на лице, което вече работи на пълен работен ден.

Какво е EMBA в счетоводството? Това е професионална дипломна програма, която се фокусира върху съвременни бизнес принципи с акцент върху счетоводните практики. Повечето студенти ще развият напреднал опит в областта на бизнес и финансовото управление. Те могат да вземат курсове, които задълбочават разбирането им за финансирането, капиталовото бюджетиране и управлението на портфейла. Обикновено студентите ще вземат основни курсове, които се съсредоточават върху бизнеса, с допълнителни часове, които се концентрират по-пряко върху счетоводството. Счетоводните курсове на високо ниво често включват финансови отчети, данъчни фактори при бизнес решения, икономика за бизнеса, бизнес право, маркетинг и стратегия.

Много програми за счетоводство на EMBA имат за цел да подготвят студентите да бъдат лидери в своята индустрия. Те често развиват способността да поемат отговорност за ситуацията. Те също така обикновено получават данъчни умения, които са безценни за работодателите и могат да им помогнат при подготовката на собствените си годишни данъци. Студентите също често учат умения за управление на парите.

Приносът при избора на EMBA в счетоводната програма често е цената на обучението, което може да варира от една институция до друга. Учениците трябва да се свържат с всеки университет от интерес за по-подробна информация относно разходите за записване.

Повечето EMBA счетоводни програми се фокусират върху подготовката на студентите за управленски роли в бизнеса. Студентите обикновено са квалифицирани за висши длъжности, които включват работа с пари и финанси. Типични кариери за EMBA в завършилите счетоводство могат да включват финансов анализатор, данъчен мениджър, одиторски мениджър, бюджетен анализатор, данъчен консултант, главен изпълнителен директор или мениджър за развитие на бизнеса.

Много EMBA в счетоводни програми предлагат структури, които позволяват на студентите да работят на пълно работно време, докато печелят онлайн степен. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.